Nieuws Marketing

Jakko Slot start TwentyOne Sport en gaat samenwerken met PEC Zwolle

In aanloop van het nieuwe voetbalseizoen heeft PEC Zwolle de commerciële afdeling uitgebreid met Jakko Slot.

Van onze redactie 28 juli 2016

Jakko foto PEC Zwolle

Vanuit de topsport gedachte heeft Jakko Slot de regie over zijn toekomst in eigen hand genomen en is hij oprichter en eigenaar van TwentyOne Sport, Marketing & Sales ,,Na negen intensieve jaren bij FC Twente heb ik de beslissing genomen om voor mezelf verder te gaan. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart.TwentyOne Sport, Marketing & Sales adviseert bedrijven, clubs, sporters, sportbonden en gemeentes bij het ontwikkelen van marketing & sales-concepten. ,,Nog simpeler gezegd: we helpen bedrijven bij het benaderen van hun doelgroep. Daarbij geloven we in de kracht van sport als (ver)bindende factor naar de doelgroep.”

Succesvolle start

Een kleine week na de oprichting van zijn nieuwe bedrijf kan Slot al direct een mooie klant aan zijn klantportfolio toevoegen. ,,Ik ben bijzonder trots om te kunnen melden dat we met PEC Zwolle overeenstemming hebben bereikt over een intensieve samenwerking voor de komende 6 maanden.” De komende zes maanden gaat hij met PEC Zwolle, op sales- en marketinggebied, drie dagen in de week ondersteunen en adviseren. ,,PEC Zwolle is zowel op- als buiten het veld de laatste jaren enorm in ontwikkeling. Je ziet dat er ook op commercieel gebied grote stappen zijn gemaakt. PEC Zwolle straalt energie uit. Ik vind het dan ook een prachtige uitdaging om mee te helpen deze energie over te brengen op het bedrijfsleven in Oost Nederland. Daarnaast ben ik bijzonder trots dat ik zo snel na de oprichting van mijn bedrijf, direct al met een toonaangevende club in Oost Nederland tot een samenwerking ben gekomen. Dit geeft absoluut vertrouwen voor de toekomst.”

Grote stappen

Adriaan Visser: ,,Deze samenwerking moet PEC Zwolle helpen in het continue streven om de commerciële afdeling nog verder te professionaliseren. De afgelopen seizoenen hebben we al grote stappen gemaakt en door de samenwerking met Jakko Slot en TwentyOne voorzien we de sales-afdeling van nog meer stootkracht en commerciële kennis. Dit past bij ons ingezette beleid, waarbij we stap voor stap willen groeien richting een stabiele middenmoter in de Eredivisie.”

Foto: PEC Zwolle