Nieuws Marketing

Kringloopbedrijf De Beurs nu ook in winkelstraat in Tubbergen

Voor de eerste keer opent kringloopbedrijf De Beurs een winkel in een 'gewone' winkelstraat, in plaats van op een industrieterrein.

Van onze redactie 1 mei 2016

Kringloopbedrijf De Beurs Reinier van Willigen

De Beurs telt een reeks vestigingen onder meer in Oldenzaal, Dinkelland en Losser en biedt in Tubbergen werk aan 45 mensen. In Tubbergen sorteert het bedrijf spullen zoals kleding en textiel om het opnieuw te verkopen."We hopen te profiteren van een betere uitstraling van onze nieuwe winkel", zegt directeur Peter Wilderink van De Beurs die morgen om tien uur de deuren opent van de nieuwe zaak pal naast de St. Pancratiusbasiliek.

DetailhandelSommige raadsleden uitten onlangs, na afloop van de raadsvergadering, hun teleurstelling over het feit dat zo'n prachtige locatie wordt ingenomen door een zaak die tweedehands spullen verkoopt. Zij zagen er liever een horecabedrijf verschijnen. Maar Voorzitter Paul Reinerink van de stichting Ondernemers Hart Tubbergen (OHT) is het daar absoluut niet mee eens. "De Kringloopwinkel is gewoon detailhandel", zegt Reinerink. "We juichen de komst van De Beurs toe. Het is een nette zaak waar van alles wordt aangeboden wat de mensen graag kopen, zoals huisraad, kleding, platen en boeken. We zien graag dat als een pand vrijkomt er snel weer een nieuwe zaak in wordt begonnen en dat is nu het geval."

Foto: Reinier van Willigen