Nieuws Marketing

LeasePlan gaat tweedehandsauto’s verkopen vanuit Hengelo

LeasePlan gaat gebruikte leaseauto’s verkopen vanuit Hengelo. Per begin september verandert Baan Automotive aan de A35 in het nieuwe Occasion Center van LeasePlan.

Van onze redactie 15 juli 2016

Autobranche 1

Hengelo wordt de vierde locatie in Nederland van waaruit LeasePlan tweedehandsauto’s gaat verkopen. De organisatie heeft ook vestigingen in Breukelen, Moordrecht en Veghel. De locatie in Hengelo biedt plaats aan ongeveer honderd occasions. Naast een showroom beschikt het Occasion Center ook over een Service Center, waar autobezitters terecht kunnen voor onderhouds-, schade- en andere reparatiewerkzaamheden.

Zekerheid

Martijn Versteegen, woordvoerder van LeasePlan: “Consumenten zien in dat een ex-leaseauto zekerheid biedt. Naast een gunstige prijs is de onderhoudshistorie volledig transparant. Een leaseauto is perfect onderhouden, de kilometerhistorie klopt altijd en dat spreekt enorm aan. Bovendien komen alleen de beste auto's in onze showrooms terecht. Consumenten zijn daar niet ongevoelig voor: ze erkennen dat LeasePlan Occasions garant staan voor kwalitatief zeer complete en betrouwbare tweedehands auto's.