Nieuws Marketing

Mac Kampen deelt 60 gratis ontbijtjes uit

Het McDonald's restaurant in Kampen heeft woensdagmorgen aan zestig mensen gratis ontbijt uitgedeeld vanwege vervroegde openingstijden, zo meldt de Stentor. In Zwolle en Heerde werd ongeveer de helft van het aantal ontbijtjes uitgedeeld.

Van onze redactie 4 mei 2016

Mcdonalds logo bord fastfood

De drie filialen van McDonald’s opende voor het eerst de deuren om zeven uur ’s ochtends. Ter gelegenheid daarvan ontvingen alle gasten van 7 tot 9 uur een gratis Ontbijt Combi. "De mensen uit Kampen wisten ons goed te vinden", zegt franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra na afloop van de actie. "In vergelijking met Zwolle is zestig erg veel."

Uitslapen

Toch hadden het er meer kunnen zijn volgens Feenstra. ”Maar wellicht wilden veel mensen uitslapen, in verband met de vakantie. Normaal is er tussen 7 en 9 uur niemand, dus dan is zestig al heel wat", bekijkt Feenstra het positief.

Ontbijten bij McDonald’s

Per vandaag zijn de restaurants van de Mac in de regio Zwolle geopend vanaf 7 uur in de morgen. "We merken dat steeds meer mensen buiten de deur ontbijten. Dat willen ze doen op het moment dat het hen het beste uitkomt, bijvoorbeeld vóór kantoortijd", motiveert Feenstra de beslissing.