Nieuws Marketing

Mooi Geknipt, leukste kapsalon in Etten-Leur

Ruim 900 kapsalons uit het hele land waren op 27 juni in Oegstgeest voor de uitreiking van de Award van de verkiezing van de Leukste Kapsalon 2016, schrijft BN De Stem. Merel Otto-Van de Straat, eigenaresse van kapsalon Mooi Geknipt uit Etten-Leur is een van hen. Ze sleepte de titel Leukste Kapsalon 2016 van Etten-Leur in de wacht te en ging er bovendien met de Golden Award vandoor. Die prijs kreeg ze, omdat het cijfer dat klanten aan haar kapsalon hadden toebedeeld hoger dan een 9,5 lag. "Ja, ik was ontzettend trots", lacht Otto. "Daar doe ik het allemaal voor. Het is hard werken en deze waardering van mijn klanten voelt erg goed."

Trudi Nihot 12 juli 2016

Mooigekniptawardbestekapsalonettenleurmerel

Wie: Merel Otto-Van de Straat Wat: kapsalon Mooi GekniptWaar: Dreef 56 Etten-Leur

Als kleine zelfstandige runt zij sinds 2006 haar onderneming. Sinds twee jaar doet ze dat met samen met medewerkster Marcha Poppelaars. Otto mocht in 2010 al de Rusk Challenge Award op haar naam zetten.

Eer

Het winnen van een award levert de kapsalon volgens Merel geen nieuwe klanten op. "Het is meer voor de eer en je zelfvertrouwen. Het geeft mij de bevestiging dat ik goed bezig ben. Tussen de ongeveer vijftig kapsalons die de gemeente Etten-Leur telt, kan ik mij goed staande houden. Ik doe gewoon mijn ding en ga verder op de weg die ik al jaren volg."

Om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends en technieken is het volgens haar belangrijk om aan bijscholing te doen. In september vertrekt Merel voor enkele dagen naar Italië voor de nieuwste kniptechnieken en kleurtrends. "Je moet jezelf blijven ontwikkelen en vernieuwen. Stilstaan is in dit vak geen optie."