Nieuws Marketing

Niet Sting, maar Costes naar V&D-pand Deventer

Niet The Sting, maar damesmodewinkel Costes komt in het vroegere V&D-pand. Aanvankelijk zou The Sting van het huidige onderkomen naast de Hema verhuizen naar de Brink. Dit laat De Stentor weten.

Van onze redactie 11 januari 2017

Vend deventer ronald hissink

The Sting en Costes behoren tot hetzelfde concern. Dat heeft bij nader inzien nu besloten dat The Sting blijft zitten, zo is aan de eigenaar van het vroegere V&D-pand Maré Elizen gemeld. Elizen: ,,Men vindt Costes qua uitstraling beter uitkomen op de Brink en in dat pand. Ik ben daar zelf ook blij mee. Costes is een zaak die prachtig past bij het statige pand op de Brink, vroeger nog magazijn De Zon.'' Die aanduiding is nog op de gevel zichtbaar.

Formule

Costes gaat behalve damesmode ook een herenlijn in Deventer verkopen. Daarmee loopt Deventer voorop, want het is een van de eerste steden waar Costes de man op zoekt. In Den Bosch komt Costes dit voorjaar ook met die ruimere formule. In Deventer komt in de vestiging als shop-in-shop-concept Stangata (mannenmode). Stangata zou aanvankelijk als tweede, zelfstandige winkel in het pand van The Sting komen.

Na een ingrijpende verbouwing door Elizen vastgoed zijn de panden overgedragen aan de huurders, die het nu inrichten en dit voorjaar opengaan. Ook H&M komt in het V&D-complex.

Foto: Ronald Hissink