Nieuws Marketing

Nieuwe winkel in kinderkleding biedt beleving

Vier ondernemende dames openen in Wijhe op vrijdag 4 maart hun kinderkleding- en speelgoedwinkel EigenWijz.

Anja Klein Wassink | Foto: Pixabay 1 maart 2016

Kinderschoenen pixabay

Ondanks de leegstand in de winkelstraat en het toenemen van internetshoppen, hebben Willemien Nijman, Frederike Boxman, Marian en Anouk Diepman bewust gekozen voor een 'stenen winkel' in Wijhe. EigenWijz is gevestigd in de Langstraat in Wijhe, in de voormalige winkel van juwelier Klaas de Groot.

KwaliteitAnouk Diepman: ,,Een winkel gespecialiseerd in kinderkleding van kwaliteit ontbrak hier. De goede modezaken in dit dorp hebben bovendien een aanzuigende werking.'' Daarnaast vinden de dames, die familie van elkaar zijn, het van groot belang om méér te kunnen bieden dan een webshop. ,,Zoals de beleving voor de klant, het voelen van de stof. Hier kan ook kleding 'op zicht' meegenomen worden.'' Hun visie is gebaseerd op hun eigen ervaring met kinderen. Wat betreft de communie-outfit voor de kinderen: geen kind zal die dag in hetzelfde lopen, dat wordt in de winkel keurig bijgehouden.

SpeelgoedOok het assortiment speelgoed is 'eigenwijz': de nadruk ligt op natuurlijk materiaal en hout van goede merken. Volwassenen kunnen rustig rondkijken in de winkel, want de kleintjes kunnen zich ondertussen vermaken in de speelserre.

Na de opening volgt op zaterdag 5 maart een feestelijke dag met activiteiten voor de kinderen.