Nieuws Marketing

Nighthype-feesten oppepper voor uitgaansleven

Het Terneuzense uitgaansleven nieuw leven inblazen. Dat was het doel van Joeri van den Bergen en Ilona van Dorsselaer toen ze vorig jaar startten met Nighthype. Komend weekend vieren ze de zevende editie van het (bijna) maandelijkse feest in restaurant Da Vinci, meldt PZC.

Jessy de Cooker 19 augustus 2016

Dancefeest1065

"We vonden dat het Terneuzense uitgaansleven een opfrisbeurt nodig had," vertelt Joeri van den Bergen, naast organisator van Nighthype ook betrokken bij dancefestival Structura. Het doel was om met Nighthype een nieuwe optie te bieden. Geen gewone stapavond in de Terneuzense kroegen in de Nieuwstraat met dezelfde nummers als iedere week. Nee, speciale feesten, die een keer in de paar maanden georganiseerd worden, zouden de sleur van het 'normale stappen' doorbreken. "We hebben met onze Nighthypefeesten een concept ontwikkeld voor mensen boven de achttien jaar met een chique knipoog", verklaart Van den Bergen.

Uitverkocht

Met succes, sinds de eerste editie van Nighthype - vorig jaar november in restaurant Sydney - is het feest iedere keer uitverkocht en is er zelfs een editie in Antwerpen geweest. De grote droom is om van Nighthype een feest te maken dat verschillende steden aandoet, laat Van den Bergen weten.

Er zijn nog genoeg doorgroeimogelijkheden, merkt Van den Bergen. "Da Vinci heeft een hele grote zijruimte. Die kunnen we al vullen hoor. De een na laatste editie waren we uitverkocht en hebben we 150 keer 'nee' moeten verkopen. Maar we willen niet te snel gaan, want dan verdwijnt de exclusiviteit uit het concept." Alle feesten van Nighthype hebben ook een afzonderlijk thema. Deze zaterdag (van 23 tot 4 uur) is het Nighthype 'The Summer Edition'.