Nieuws Marketing

Onassis in Middelburg al tien jaar Griekse gastvrijheid

,,Onassis, as Greek as it gets", doet zijn naam alle eer aan. Het Griekse specialiteitenrestaurant heeft geen ingewikkelde menukaart, het is puur Grieks, schrijft De Faam.

Leon Janssens - De Faam 5 oktober 2016

Grieksstock

Eigenaren Vangelis en Georgia Ntafopoulis staan voor de bekende Griekse gastvrijheid: "Natuurlijk hebben we een paar heerlijke steaks op de kaart staan en serveren we dinsdag, woensdag en donderdag een aparte 'All you cann eat' Mezedes (tapas) kaart. Maar gasten kunnen ook genieten van de vlees-, vis- en vegetarische gerechten, Griekse yoghurt met honing of bakhlava."

In 2006 zijn Vangelis en Georgia samen begonnen. Ze werken nu met een team van 22 vaste- en part-time medewerkers. Twee jaar geleden werd de zaak compleet verbouwd tot een bijzonder sfeervol Grieks restaurant met een uitgebreid aanbod van heerlijkheden die de Griekse keuken biedt. Binnen zijn 155 plaatsen en 's zomers op het gezellige terras zestig. "Wij zijn met onze kleine droom begonnen en hebben dat een eind gerealiseerd."

Het tienjarig jubileum wordt zaterdag 8 oktober gevierd met een Griekse avond met live muziek van duo Ypsilon, een originele Griekse band.