Nieuws Marketing

Onderneemster Kim Vollenbroek regelt Hengelose evenementen

De Hengelose onderneemster Kim Vollenbroek is de nieuwe evenementencoördinator van de binnenstad. Ze neemt dit onderdeel over uit het pakket van centrummanager Gerard Veldhof, die zich daardoor de komende jaren meer ruimte krijgt voor het project Toekomstbestendige Binnenstad Hengelo (TBH).

Van onze redactie 25 januari 2016

Kim Vollenbroek Emiel Muiderman

Vollenbroek krijgt ondersteuning van een groepje met daarin onder meer Tijs Jagers van de Facebookcommunity Hengelo Helemaal Stil?, die meer opwinding in het centrum wil. En dat is ook het streven van de nieuwe evenementencoördinator. „Ja, het is de bedoeling dat ik ook nieuwe activiteiten ga bedenken. En ik heb al ideeën. Januari is een mooie maand om me te oriënteren en voor te bereiden. Want ik wil geen half werk leveren!” Ze krijgt van de Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH) een jaarbudget van 75.000 euro voor de huidige, jaarlijkse evenementen en extra geld voor nieuwe activiteiten. Zoals 10 mille voor het ontwikkelen van winterse evenementen in de binnenstad.Kim Vollenbroek runt KidsVilla en Sport BSO. Ze is mede-initiatiefnemer en organisator van Kids@thepark in het Prins Bernhardplantsoen, waarvan de recente tweede wintereditie druk werd bezocht. Ze knoopte daar ook de eerste geslaagde Hengelose Santarun aan vast.

Eerder zette ze zich in voor een ijsbaantje rond de feestdagen in het centrum en ze eindigde, net als Tijs Jagers, hoog bij de verkiezing voor nachtburgemeester. Foto: Emiel Muijderman