Nieuws Marketing

Ondernemer uit Rijssen wil mooiste Subway van Nederland bouwen

Rijssen krijgt een Subway, meldt De Twentsche Courant Tubantia. De vestiging van de broodjes- en saladefabrikant komt in de Haarstraat en gaat naar verwachting in oktober open.

Van onze redactie 1 september 2016

Subway 2 ANP

Initiatiefnemer is de Rijssense ondernemer Stefan Uneken (33), die een franchisevestiging van de Amerikaanse fastfoodketen wil openen. „Het wachten is op de benodigde vergunningen”, aldus Uneken. „Maar het is de bedoeling dat we in oktober opengaan.”

Langgekoesterde wens

De Rijssenaar heeft een ruime ervaring op fastfoodgebied. Uneken werkte vijftien jaar voor McDonald’s, in diverse functies. „Uiteindelijk had ik de verantwoordelijkheid voor drie restaurants”, vertelt hij. „Maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag voor mezelf beginnen.” Uneken wilde eigenlijk al in 2014 een Subway openen in Rijssen, maar kon toen geen geschikt pand vinden. Hij week daarom uit naar Hardenberg.

„Sinds november 2014 heb ik daar een Subway-vestiging. Die draait uitstekend, maar ik bleef toch altijd met een schuin oog naar Rijssen kijken.”

Nieuw pand

Dankzij Uniek Bedrijfsmakelaars werd dit jaar wel een geschikt hagelnieuw pand gevonden aan de Haarstraat, naast Ter Stal en tegenover de HEMA. „Ik hoop deze week de sleutels te krijgen. Daarna moeten we flink aan de slag, want ik wil hier de mooiste Subway van Nederland bouwen.”

Foto: ANP