Nieuws Marketing

Ondernemer verhuurt slaapkamer in haaientank

Al jaren probeert fotograaf Fred Buyle mensen iets bij te brengen over haaien en de gevaren van de zee. Maar liefst vier keer dook hij in het Paris Aquarium om haaien van dichtbij te bestuderen. Om meer belangstelling te krijgen voor zijn kennis en werk heeft hij dit aquarium zover gekregen om een overnachting aan te bieden tussen de haaien. Omringt door maar liefst 35 haaien en 3 miljoen liter water kan je hier 11,12 en 13 april genieten van je nachtrust.

DeOndernemer l Foto: AirBnB 29 maart 2016

Airbnb 5

De overnachting op deze bijzondere accomodatie staat aangeboden op AirBnB. Hiermee is de haaienovernachting een nieuw pareltje in de lijst 'A Night At', waar eenmalige bijzondere overnachtingen worden aangeboden.

Er zullen uiteindelijk drie gelukkige winnaars overnachten in de haaientank met ieder één iemand als aanhang. Dat betekent dus dat ieder stel één nacht zal overnachten.

Op de dag zelf zal Fred samen met een onderzoeker de winnaar opwachten om vervolgens een rondleiding te geven door het pand. Na een heerlijk diner in het aquarium is het tijd om het bed op te zoeken. Echt privé zal de overnachting niet worden. Fred Buyle zal tijdens de avonduren namelijk het water in duiken om de haaien te onderzoeken.