Podcast Marketing

Podcast Atilay Uslu: over Corendon, 30.000 hotelbedden en Lelystad

Waarom ook niet: terugluisteren naar deze podcast voor de overname, met de kennis ván de overname. Luister mee naar Atilay Uslu, topman van Corendon, onlangs studiogast in onze wekelijkse online radioshow op New Business Radio.

Presentator: Robert van den Ham | Foto: Vincent Krijtenburg 4 juni 2019

Atilayuslu hesje

Mijn streven is 30.000 bedden over vijf jaar, maar wie weet, het kan ook in drie jaar gebeuren.

Atilay Uslu, topman Corendon, in april '19

'Atilay Uslu, topman van Corendon, probeert na de online vliegmarkt nu ook de hotellerie te veroveren', schreven we begin april als begeleidende tekst op deze website, na de onze wekelijkse radioshow op New Business Radio. “Mijn streven is 30.000 bedden over vijf jaar, maar wie weet, het kan ook in drie jaar gebeuren”, hoorden we hem zeggen, een uitspraak die veel andere media haalde en met de wetenschap die we nu hebben in een ander daglicht is komen te staan. Immers, Uslu verkoopt de meerderheid van de aandelen van Corendon aan de investeringsmaatschappij achter onder meer Sunweb.

In diezelfde radioshow: “Groeiplannen? Voor nu zeg ik: we gaan in elk geval geen regionale luchthavens kopen. En ook hotels niet, door het moeilijk kunnen vinden van voldoende personeel." Ook over luchthaven-in-aanbouw Lelystad was Uslu duidelijk. 'Een soap'.

Terugluisteren naar deze podcast voor de overname, met de kennis ván de overname geeft nog interessantere inzichten: