Nieuws Marketing

Regio Zwolle kiest ondernemer van het jaar

Wie is de beste (startende) ondernemer van de regio Zwolle? Wie het antwoord op die vraag denkt te weten, kan zijn of haar favoriete onderneming aanmelden voor de strijd om de titel Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar 2016, schrijft De Stentor.

Van onze redactie 29 augustus 2016

Netwerken Ondernemers Thinkstock

Dat kan de hele maand september via ondernemersprijs.regiozwollecongres.nl. De winnaars worden op donderdag 15 december bekendgemaakt tijdens het Regio Zwolle Congres in Theater De Spiegel in Zwolle. Uit de voorgedragen kandidaten maakt een deskundige vakjury, onder voorzitterschap van directeur Rabobank IJsseldelta Klaas Feenstra, de eerste keuze van de beste 12. Daarbij wordt gekeken naar ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De bezoekers van het congres op 15 december kiezen de uiteindelijke winnaars.

De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar en Starter van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de twaalfde keer dat de verkiezing wordt gehouden.