Nieuws Marketing

Schoenenmerk Filmore geeft aandelen weg aan eerste honderd klanten

Filmore, een nieuw Nederlands merk voor herenschoenen, lanceert op een bijzondere manier: bij aankoop van een paar schoenen worden de eerste honderd klanten aandeelhouder van het merk. Onder de titel 'The First One Hundred' worden fans van het eerste uur uitgenodigd om deel uit te maken van de groeiende community rondom het merk.

Van onze redactie 4 juli 2023

Filmore sneakers wit muur veraf

Beeld: Filmore

Filmore's brand director, Coco Kling, legt uit: ,,Bij Filmore willen we alles vanaf het begin goed doen. Duurzaamheid is voor ons de norm, niet de uitzondering. We willen een gemeenschap opbouwen, mensen betrekken en hen de kans geven om daadwerkelijk deel uit te maken van ons merk. Door aandelen weg te geven aan de eerste honderd kopers, laten we zien dat we bereid zijn om onze overtuigingen in actie om te zetten en onze klanten op een dieper niveau bij ons merk te betrekken. Het is een uitnodiging om samen met ons te bouwen aan de toekomst van Filmore.”

''Door aandelen weg te geven aan de eerste honderd kopers, laten we zien dat we bereid zijn om onze overtuigingen in actie om te zetten en onze klanten op een dieper niveau bij ons merk te betrekken''

Coco Kling, Filmore

Officieel certificaat Filmore en exclusieve video voor op social media

Het merk uit het Limburgse Weert lanceert de campagne met drie schoenenmodellen in diverse kleuren, die zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de stijl en smaak van ambitieuze millennials. Deze modellen, vernoemd naar drie vulkanen: Etna, Saba en Hierro, vertegenwoordigen de visie en het vakmanschap van Filmore, en bieden een eigentijdse en duurzame uitstraling.

Fans van het eerste uur worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze kans. Het biedt hen niet alleen de mogelijkheid om schoenen van Filmore te bezitten, maar ook om te investeren in het merk en deel uit te maken van de groeiende Filmore-community. Als dank ontvangen de eerste honderd fans een officieel certificaat en een exclusieve video, die ze kunnen delen op hun sociale mediakanalen om hun betrokkenheid bij het merk te delen.

Lees ook: Familiebedrijf VANLIER gaat aandelen verkopen voor groei en verduurzaming

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws