Nieuws Marketing

Stal Rijken fokt toppaarden

Net voorbij Lelystad Airport aan de Meeuwenweg 23 in Lelystad zijn Marchigiana Fokbedrijf Rijken en Stal Rijken gevestigd. Fokker Tom en zijn vrouw Linda werken er iedere dag hard om met hun dieren de top te behalen. Zo meldt Flevopost.

De Ondernemer 5 augustus 2016

Paardenhoofd

Tom zit niet stil. Hij traint niet alleen maar getalenteerde springpaarden. Hij fokt sinds 1998 ook Italiaans raskoeien, Marchigiana, die vanuit Flevoland de hele wereld over gaan. Het gaat bij de familie Rijken allemaal om één ding: het beste DNA en topkwaliteit.

"Morgen gaan we met vijf paarden naar een internationaal concours in Zuidwolde", vertelt Tom. "Voor de meeste paarden is het de eerste keer dat ze hieraan meedoen." Maar Tom en zijn vrouw Linda hebben er al het vertrouwen in dat hun paarden de sterren van de hemel zullen rijden. Het is namelijk niet de eerste keer dat zij paarden naar de top hebben gebracht.

De paarden van Stal Rijken worden over de hele wereld verkocht. Er staan nu veertig paarden op stal die mogelijk ook verkocht worden in werelddelen als Amerika, Azië of het Midden-Oosten.