Nieuws Marketing

Twee nieuwe culinaire zaken aan de Deurningerstraat in Enschede

Rond 1 juni opent Jeroen Kok, eigenaar van het Italiaanse specialiteitenrestaurant Verso, iets verderop aan de Deurningerstraat 19-21 een tweede onderneming.

Van onze redactie 12 april 2016

Deurningerstraat Enschede Annina Romita 1

In het voormalige pand van Videotheek Enschede begint hij een bijzondere traiteurzaak. Verse Italiaanse delicatessen en afhaalmaaltijden, variërend van luxe pizza en pasta tot complete viergangenmenu's die je alleen nog hoeft op te warmen of af te maken volgens de bijgeleverde aanwijzingen. "Dat is uniek in Enschede", durft hij te stellen.

KookstudioIn het pand - een voormalig koetshuis van textielfabrikantenfamilie Van Heek - komt tevens een kookstudio, waar 'met de seizoenen' wordt gekookt. In het achterste gedeelte wordt een ruimte ingericht voor private dining, terwijl ook catering op locatie tot de mogelijkheden behoort.

Turkse patisseriezaakIn voormalige kwaliteitsmodezaak Freek Nietsch vestigt zich binnenkort de Turkse patisseriezaak Anteplioglu Baklavalari. Die is in Almelo al jaren bekend om zijn luxe taarten, gebak en baklava volgens authentiek Turks recept.

Foto: Annina Romita