Nieuws Marketing

Tweehonderd ondernemende directeuren in gesprek

Directeuren Netwerk brengt op 25 mei tweehonderd ondernemende directeuren bij elkaar tijdens het landelijke event 'inspirerende inzichten, bijzondere uitzichten'.

De Ondernemer 11 mei 2016

Borreldirecteuren

"Normaal gesproken zijn onze bijeenkomsten kleinschaliger", zegt Dorine van der Wijk van Directeuren Netwerk Nederland. “Maar één keer per jaar doen we het - op verzoek van onze leden om onder meer hun netwerk te vergroten - helemaal anders. We pakken het groots aan, maar houden het wel persoonlijk. Het programma is mooi en inspirerend samengesteld met sprekers als Remco Claassen, die zich richt op de ontwikkeling van talent als het gaat om leiderschap en effectiviteit."

Firecamp-sessiesEen onderdeel van de bijeenkomst dit jaar zijn de zogenoemde firecamp-sessies. Hierbij worden mensen onder begeleiding van een inspirator in kleinere groepen geprikkeld en uitgedaagd ten aanzien van verschillende onderwerpen, zoals startups: zijn deze de toekomst of slechts een hype? Ook komen de zin en onzin van bedrijfsmissies en -visies aan bod. Camillo Spratt van Turnaround PowerHouse® in Rotterdam vindt missies eigenlijk maar niks. Hij brandt liever los over de noodzaak van hogere doelen in een organisatie. In totaal houden zijn er elf firecamp-sessies. "De belangstelling is groot. Enkele sessies zitten al vol", zegt Van der Wijk.

Praktische informatieHet event vindt plaats op 25 mei van 16.00 uur – 23. 00 uur in Vught. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor directeuren die willen netwerken met andere directeuren en zichzelf willen ontwikkelen. Voor meer informatie: www.directeurennetwerk.nl/uitzicht.