Nieuws Marketing

Vacature: Nachtburgemeester in Groningen

De enige vacature-eis is dat de kandidaat in Groningen woont. Kandidaten kunnen zich opgeven tot 1 april met een motivatiebrief schrijft GIC donderdagochtend.

Van onze redactie 24 maart 2016

Hqdefault

Chris Garrit, de huidige nachtburgemeester, gaat samen met de nachtcommissie op zoek naar een nieuwe nachtburgemeester. Uit de aanmeldingen worden een aantal kandidaten voorgedragen en op 6 mei wordt de nieuwe nachtburgemeester gekozen.

Functieomschrijving De Nachtburgemeester van Groningen is hét gezicht van de nacht en is ambassadeur voor al het goede dat het Groningse nachtleven te bieden heeft. Ook vormt de nachtburgemeester als bruggenbouwer tussen de Groningers, de ondernemers van de nacht en de gemeente Groningen.

Garrit laat op zijn eigen weblog weten dat hij zelf betrokken blijft bij de nacht. “Ik zal de nacht de komende jaren internationaal promoten middels de INAF (International Night Ambassadors Federation). Ik ben bezig om wereldwijd het nachtburgemeesterschap uit te dragen omdat ik sterk geloof in het promoten van lokale cultuur”, aldus Garrit.Voor de spelregels en inschrijvingen bekijk de website van nachtburgemeestergroningen.nl