Nieuws Marketing

Vernieuwde Jumbo met 'Ready-to-eat'-producten in Zwolle

Na twee weken verbouwing is de Jumbo in Assendorp vanmorgen weer open gegaan, weet de Stentor. Mét een volledig nieuw supermarktconcept: een foodcorner, verse pizza's, sushi en veel biologische producten.

Van onze redactie 9 november 2016

Jumbo ANP

Met confetti en voor iedere klant -de eerste 150 althans- een bos zonnebloemen, werd de opening van het supermarktfiliaal woesndagmorgen gevierd. Bij de nieuwe ingang aan de Assendorperstraat. Het pand van de voormalige Stadsdrogist is bij de supermarkt getrokken. In dat deel zit nu de servicebalie én een complete 'foodcorner'.

'Ready-to-eat'-producten

"Deze supermarkt is nu de nieuwste Jumbo in Nederland", aldus filiaalmanager Robert de Roos. "Jumbo is natuurlijk continu in beweging maar voor de nieuwe opzet hier is gekeken naar ons klantenprofiel. We denken dat we met de afhaalmogelijkheden in de foodcorner, sushi en andere 'ready-to-eat'-producten onze klanten goed kunnen bedienen." De Roos is zelf vooral te spreken over de uitgebreide versafdelingen en het grotere assortiment biologische producten. "Daar is veel vraag naar."