Nieuws Marketing

Video: Sinterklaas werkt zich in bij Coolblue

In een nieuwe promotiespot van Coolblue komt Sinterklaas over de vloer bij de webwinkel. Tijdens een gesprek met eindbaas en ondernemer Pieter Zwart somt de goedheiligman enkele punten op die volgens hem beter kunnen.

Maurice de Zeeuw 28 november 2016

Sinterklaas bij coolblue

'Het is een geoliede machine, maar er zijn nog wel wat verbeterpuntjes', bekritiseert Sint de bedrijfsvoering van Coolblue. Zo wordt er volgens hem te weinig gezongen aan de lijn van de klantenservice en moeten er meer pepernoten worden uitgedeeld in het distributiecentrum. Gewapend met zijn staf en een werkmijter neemt de kindervriend het heft in eigen handen. Hij propt kluisjes vol met pepernoten en telefonistes moeten zingend de klanten te woord staan.

Coolblue speelt vaker in op de actualiteit. Zo deed het kantoorpersoneel onlangs nog mee aan de Mannequin Challenge en beeldden enkele medewerkers een achtbaantreintje uit toen de Efteling de nieuwe achtbaan Baron 1898 opende. Ook werkte de webwinkel al eerder samen met Sinterklaas: vorig jaar zou Coolblue worden 'overgenomen' door een buitenlandse partij. Later bleek dat Sinterklaas te zijn. Deze video zet de verhaallijn voort.

%VIDEOWIDGET%

Gerelateerde artikelen: Winnaars Entrepreneur Of The Year 2016 bekendVideo: Coolblue-baas over de toekomst van retailCoolblue bezorgt de wasmachine voortaan zelf