Nieuws Marketing

'Vitaalste bedrijf van Overijssel' staat in Zwolle

Grafimediabedrijf Zalsman in Zwolle mag de titel 'Vitaalste bedrijf van Overijssel' dragen. De prijs werd woensdagmorgen uitgereikt door voormalig zwemmer Pieter van den Hoogenband.

Van onze redactie 21 juli 2016

Vitaalste bedrijf van Nederland Elke Dag Beter Award Award Klok Assen winnaar

Het Zwolse bedrijf liet softwarebedrijf AlienTrick Media Creators uit Hengelo en groenvoorzieningsbedrijf Het Groenbedrijf uit Deventer achter zich bij deze wedstrijd. Zij behoorden ook tot de drie meeste vitale bedrijven van Nederland. De drie bedrijven scoren volgens de jury het hoogst als het gaat om strategie, gezondheid & vitaliteit, cultuur & leiderschap, gezond ondernemen, flexibiliteit, communicatie & betrokkenheid.

Wedstrijd

In totaal waren er 50 deelnemers dit jaar in deze provincie. De Overijsselse winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de winnaars van de andere provincies. De prijs van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar neemt het stokje dan over van Klok Onderhoud en Afbouwgroep uit Assen, dat zich nu Het Vitaalste Bedrijf van Nederland mag noemen.

Gerelateerd artikel:

Drie ondernemers in finale vitaalste bedrijf Overijssel