Nieuws Marketing

Vrienden van Pianobar Sneek onderging metamorfose

De voorkant van Vrienden van Pianobar Sneek onderging een metamorfose en gooit de pui open, meldt Ondernemend Friesland Nieuws.

Van onze redactie 7 juli 2016

Piano ANP

Horeca-ondernemer en eigenaar Willem Adema: ,,We hebben een entree gecreëerd die over vrijwel de hele breedte van het pand transparant is en ook helemaal open kan. Zo kunnen mensen op zwoele zomeravonden ook buiten op het terrasje van de pianomuziek genieten. Natuurlijk onder het genot van een lekker drankje."

‘Naar binnen gekeerd’Het besluit tot deze verbouwing viel al vrij snel na de opening in april dit jaar. ,,Bij de eerste mooie warme avonden merkte ik het al snel: het pand was te veel 'naar binnen gekeerd'. We willen meer wisselwerking van binnen naar buiten en omgekeerd. En we willen dat mensen ook buiten van de muziek kunnen genieten. Daarom besloten we de pui 'open te gooien'", zegt Adema.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: OFDynamiekBij minder mooi weer kunnen de gasten natuurlijk binnen vertoeven, lekker warm en droog. Adema: ,,Maar door het grote venster proef en ervaar je als passant ook dan al gemakkelijk welke sfeer er binnen heerst. En als je ziet dat het een feestje is, wil je graag meedoen. Een open sfeer creëert meer dynamiek en trekt meer mensen aan. En dat willen we graag."Een feestje bouwen Genieten van een heerlijke maaltijd, een goed glas wijn en sfeervolle pianomuziek, dat is het concept van Vrienden van Pianobar Sneek. Gasten worden elke week verrast met een nieuwe menukaart. Binnenkort start Pianobar Sneek met de Zaterdagavond Special. "Op die avond doen we er een schepje bovenop. We nodigen een bijzondere pianist uit met een pakkend repertoire. En natuurlijk kunnen onze gasten verzoekjes indienen. Samen een feestje bouwen, dat is de insteek,” benadrukt Adema.

Foto: ANP