Nieuws Marketing

Wierdense winkeliers verzorgen workshops in eigen zaak

Een aantal Wierdense winkeliers geeft vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur leuke, creatieve, smakelijke of informatieve workshops van ongeveer een half uur in de eigen zaak.Het aanbod is divers.

Van onze redactie 29 april 2016

Bakkerij Kamphuis Wierden Toma Tudor

Zo laat Trendy Hair & Wellness zien wat er mogelijks is met Balmain-haarstukken, die met clips of een draadje tijdelijk in het haar kunnen worden vastgezet. Bij Van den Broeke Rijwielen leren deelnemers van alles over elektrische fietsen of een band te plakken. Ter Stal richt zich op kinderen, die in de winkel met textielverf een eigen T-shirt kunnen versieren.

Lichaamsverzorging, thee en bakselsDe Etos behandelt verschillende vormen van lichaamsverzorging. Pink en Peaches geeft een voorproefje op een creatieve cursus, Kaas en Smaak gaat aan de kaasfondue, Puur Petra verzorgt een workshop thee, bakkerij Kamphuis legt deeg klaar voor creatieve baksels en bij Home in Stijl ontdekken deelnemers wat hun interieurstijl is.

Theatrale schoenpoetserOok de Intertoys doet mee, met een boetseersessie met foamklei. In de winkel van Jan Pas komt een theatrale schoenpoetser en voor vragen over het gebit kunnen bezoekers bij Mondhygiënepraktijk Wierden terecht.Foto: Bij Bakkerij Kamphuis kunnen deelnemers hun eigen baksel in elkaar draaien (Toma Tudor)