Nieuws Marketing

Winterfoor moet Bergen op Zoom op de kaart zetten

De Winterfoor 2016: een bescheiden evenement waarbij alles om sfeer draait, om winterse gezelligheid in de monumentale binnenstad van Bergen op Zoom. Voor de editie van volgend jaar heeft centrummanager Maarten Rikken echter veel grotere plannen: het evenement moet Bergen op Zoom op de kaart zetten, zo vertelt hij in BN DeStem.

Jan van de Kasteele | Foto: Thinkstock 12 december 2016

Kerst ballen

Het evenement van nu is de voorbode van wat volgend jaar komt: een groots opgezette Winterfoor waarmee de stad zich goed op de kaart wil zetten. ,,Dit jaar zie je het begin van de Winterfoor 2017. We spreken over een overbruggingsjaar.'' Volgend voorjaar beginnen de voorbereidingen al voor deze winterse variant van de Krabbenfoor. ,,Nu gaan we voor een lekker sfeertje, volgend jaar voor een evenement'', aldus Rikken.

2016-editie

Die Winterfoor van dit jaar begint al op vrijdagavond en is ook op zaterdag en zondag. Winkelgebied De Parade verandert voor de gelegenheid in Winter Wonderland met onder meer een levende kerststal. In Het Markiezenhof is er drie dagen Kerst aan het Hof.