Nieuws Marketing

ForFarmers in Almelo neemt vernieuwde fabriek in gebruik

De vernieuwde productielocatie van ForFarmers in Almelo is afgelopen zaterdag officieel geopend door tv-presentatrice Yvon Jaspers, burgemeester Jon Hermans, COO Jan Potdijk en oud-directeur Jan Buitenga.

Van onze redactie 6 april 2016

For Farmers Jeffrey Scholman

ForFarmers investeerde de afgelopen jaren 4,5 miljoen euro in de modernisering van de Almelose fabriek, waar op jaarbasis 200.000 ton rundveevoer wordt geproduceerd. ,,We doen dit omdat we vertrouwen hebben in de toekomst van de veehouderij in deze omgeving", aldus huidig directeur Jan Potdijk.Laadtijd bulkwagens gehalveerdDe productielocatie kreeg onder andere een nieuwe regelkamer en nieuwe elektrische installaties. Ook de laadstraat van de bulkwagens is vernieuwd, waardoor de laadtijd is gehalveerd tot 25 minuten.

Big Boukje 192 ook aanwezigNaast Jaspers had de het bedrijf nog een andere publiekstrekker uitgenodigd voor de opening. Big Boukje 192, de eerste Nederlandse koe die meer dan 200.000 kilogram produceerde, kwam ook langs op de feestelijke dag die ruim duizend bezoekers trok.

Foto: Yvon Jaspers, burgemeester Jon Hermans, voormalig directeur Jan Buitenga en huidig directeur Jan Potdijk openen de vernieuwde productielocatie (ForFarmers). Hoofdfoto: Jeffrey Scholman