Nieuws Marketing

Zeeuwse Zomerondernemers maken samen vliegende start

Ze zijn nog maar koud begonnen aan zes weken Zomerondernemerschap, en ze blijken woensdag bij de aftrap in het Terneuzense stadhuis de kneepjes van het vak al aardig in de vingers te hebben. Roel de Jong (20) uit Terneuzen weet hoe je websites en ook papieren visitekaartjes moet maken.

Van onze redactie 28 juli 2016

Overeenkomst Akkoord Ondernemen Thinkstock 1

En wat blijkt? Mede-zomerondernemer Michael Gladpootjes (17) uit Cadzand heeft sinds kort, sinds deze week zelfs, een visitekaartje. Roel: "Mijn ontwerp!" Zo werkt dat dus, het Zomerondernemerschap, samen optrekken en elkaar helpen.

Gemotiveerd

Twintig deelnemers telt de Zeeuwse editie dit jaar; allemaal super gemotiveerd. De Terneuzense vwo'ers Lance Mobach, Ricardo de Bruijne en Damy Vermeire willen Zeeuws-Vlaamse ouderen vertrouwd maken met het internet. Apropc heet hun bedrijf."Hier zit toekomst in", weten ze zeker. Selena Bregonje, Megan Simpelaar en Bente Deveneijns, leerlingen van het Zwin College in Oostburg, zijn al even overtuigd. Ze gaan touwtje springen (weer) hip maken, onder het motto Jump It!Adri van de Laar, directeur bedrijven Rabobank Terneuzen, zei het al in zijn speech: "Zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en samenwerking, daar draait het om bij ondernemen."

Gerelateerde artikelen Zeeuwse zomerondernemers zitten boordevol ideeën

Foto: Thinkstock