Nieuws Boeken

Wat als een ceo bekend van Endemol, Talpa en Lost Boys een burn-out krijgt?

Als ceo en investeerder wandelde hij met Bill Gates over de campus van Nyenrode, met John de Mol over de set van Big Brother, met Verstappen over de Formule 1-paddock en met David Beckham over het terrein van een voetbal-expo in China. In de ogen van velen had hij het dik voor elkaar, totdat een burn-out zijn leven compleet verziekte. Edwin Tromp.

Van onze redactie 14 mei 2023

Burnout ceo werkdruk

Wat als een ceo bekend van onder andere Endemol, Talpa en Lost Boys een burn-out krijgt? In een wereld waarin een burn-out - to put it mildly - gefronste wenkbrauwen oplevert? Wat als je dagelijks met de grootste voetballers ter wereld werkt en je plots moet stoppen? En wat als gangbare tips braaf worden gevolgd niet helpen en het zelfs erger maken? Dan ontwikkel je je eigen methode om van de burn-out jouw bitch te maken. En met succes, in het geval van Edwin Tromp.

Edwin Tromp studeerde Marketing aan de Haarlem Business School en Bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode en werkte vervolgens meer dan twintig jaar in de wereld van media en reclame. Zo was hij onder andere algemeen directeur bij internetbureau Lost Boys en zat hij in de directie bij zowel Endemol als Talpa. Later investeerde hij als ondernemer en ceo in meerdere reclame- en social mediabureaus. Zijn carrière is even divers als avontuurlijk.

Lees ook: Burnout personeel op komst? Mentale gezondheid weinig onderwerp van gesprek

Op 23 mei verschijnt zijn boek Burn-out is een bitch - 10 eigenzinnige inzichten die je er weer bovenop helpen. In dit boek deelt hij zijn roerige verhaal en tien onconventionele tips. Voor alle burn-outers maar ook voor iedereen die een schop onder de kont nodig heeft.

'In dit openhartige, brutale, no nonsense boek beschrijft hij zonder gêne en met veel humor zijn eigen downfall en de hobbelige weg naar herstel', is in de aankondiging te lezen. 'Want wat als de bestaande methodes voor jou totaal niet blijken te werken, als alles voelt als getrut in de marge? Op zijn eigen wijze laat Edwin zien hoe zijn burn-out heeft geleid tot het maken van nieuwe, gedurfde keuzes en hoe ook jij je weg terug naar avontuur en levensvreugde kunt vinden en van deze bitch jouw bitch maakt'.

Het boek is online onder meer via deze link te bestellen.

Contact

Ik wil meer weten over de mogelijkheden rondom bedrijfsoverdracht. Neem contact met mij op: