Nieuws Radio

Juul Manders (BALR.) schuift aan als co-host bij live radio De Ondernemer

Demy de Zeeuw, Ralph de Geus en Juul Manders vonden elkaar dankzij hun gezamenlijke interesses: voetbal, fashion en social media. Ze besloten de handen ineen te slaan en richtten in 2013 BALR. op. And the rest is history, zouden we bijna stellen. Over groei en succes, maar vooral over de gekozen aanpak rondom marketing en branding gaan we in gesprek met ceo Juul Manders, studiogast bij het radioprogramma van De Ondernemer.

Van onze redactie 10 april 2022

Juul Manders balr

Juul Manders, ceo en founder van BALR. is co-host bij de dinsdagse radio-uitzending van De Ondernemer.

ELKE DINSDAG VAN 11.00 TOT 13.00 UUR: DE ONDERNEMER

Luister live mee op New Business Radio, kijk live mee via YouTube of onze homepage: wekelijks ontvangt Remy Gieling meerdere (top)ondernemers in De Ondernemer, zijn er interviews, reportages, radiocolumns en is er de serie De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling. Terugluisteren en/of -kijken kan natuurlijk ook op deze website, YouTube en de welbekende podcastkanalen.

Wat begon met de verkoop van BALR. t-shirts online, is in bijna tien jaar uitgegroeid tot een ‘luxe lifestylemerk’ dat omarmd wordt door (voetbal)liefhebbers wereldwijd. De merknaam? Zo werd het destijds in 2013 bedacht en uitgelegd: het is een samentrekking van baller, een sporttalent dat een leven leidt met veel geld, mooie auto's, dure hotels, grote huizen en knappe vrouwen. De achterliggende betekenis is dat mensen die BALR. dragen zich net zo succesvol voelen als die rijke voetballers met hun luxe leven.

Juul Manders van BALR. - ook ceo van 433 en Wannahaves - is dinsdag 12 april co-host bij het wekelijkse radioprogramma van De Ondernemer op New Business Radio, met Remy Gieling als presentator.

Drie jaar terug in de tijd, interessant te lezen, met de kennis van nu: Groeibriljant BALR. met 1.200 influencers naar 100 miljoen omzet

Ook consumentenpsycholoog Patrick Wessels is studiogast. Hij zal vanuit zijn expertise de onderscheidende aanpak van BALR. duiden en onder meer uiteenzetten hoe 'het brein' van de consument daar op reageert en meerdere voorbeelden benoemen.

Nieuwe startup: MentorCalls

Danny Coppenrath en Maurice Weber introduceerden onlangs hun app MentorCalls. Ze geven mensen die ondernemen en verder willen komen via hun app toegang tot een-op-een videocalls met een mentor die ze normaal niet zouden kunnen. bereiken. 'We willen minimaal een miljoen mensen gaan helpen', vertelden ze eerder al in dit interview. In onze radio-uitzending vertellen beide ondernemers precies hoe dat aan te pakken en wat de eerste reacties zijn.

Thee aan tafel

Steeds meer mensen willen minderen met alcohol. Maar wat schenk je in als er geen wijn meer op tafel staat en je bent uitgekeken op water? Thee, is het volmondige antwoord van Anne Hardon. De theesommelier is een van de Droomstart-finalisten met haar concept Chef’s Dinner Tea.

En natuurlijk, ook in deze uitzending de radiocolumnisten Juri Hoedemakers (verbinder, coach en inspirator die bedrijven en mensen een spiegel voorhoudt, als in: de hofnar) en Nico Dijkshoorn die op z’n Nico’s wekelijks zijn meest opvallende ondernemersnieuws verwoordt.

Lees ook: Remy Gieling presenteert nieuw radioprogramma De Ondernemer

De Ondernemer Onderweg: elektrisch rijden is nu echt mainstream

Europese wet- en regelgeving dwingt autofabrikanten hun vloot te vergroenen. Gemiddeld mag een auto 95 gram CO2 per kilometer uitstoten, maar die emissiewaarde gaat de komende jaren verder naar beneden. Het resultaat: meer en meer elektrische modellen. Elektrisch rijden is nu echt mainstream. De Ondernemer Onderweg-presentator Roland Tameling gaat erover in gesprek met Paul de Waal van BOVAG En: er is een vooruitblik naar De Ondernemer Business Mobility Week, van 19 tot en met 23 april.

De wekelijkse live uitzending is op dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur te beluisteren via New Business Radio(.nl) en te zien via de homepage van onze website en Youtube. Kijk hieronder die van dinsdag 5 april terug, met ceo Ineke Kooistra van onder meer YoungCapital als co-host.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws