Nieuws Radio

De Ondernemer Onderweg: hoe Mobility Lab met startups samen mobiliteitsproblemen wil oplossen

Mobility Lab, een bijzondere samenwerkingsverband tussen meerdere provincies, veelbelovende startups en andere bedrijven/instanties om mobiliteitsproblemen op te lossen. In De Onderweg Onderweg staat deze organisatie en vooral hun werkwijze centraal.

Van onze redactie 20 juni 2023

Mobiliteit transport oplossingen

Afbeelding: Shutterstock.

Niet lullen, maar testen, lezen we prominent op de homepage van Mobility Lab. En: 'we hebben oplossingen nodig! Oplossingen die Nederland bereikbaar houden. Mobility Lab speurt daarom naar startups met een goed idee. We zorgen ervoor dat de toepassing ervan in een stroomversnelling komt'. Maar ook: 'Mobility Lab zoekt overheden, corporates, mkb’s of andere organisaties met een uitdaging op mobiliteitsgebied. We koppelen hun ‘challenge’ aan een van onze startups'.

Een van de drijvende krachten achter Mobility Lab, Kees van Son, is co-host in De Ondernemer Onderweg,

Lees ook: Online je nieuwe (bedrijfs)auto kopen is hot: de trends uitgelegd in De Ondernemer Onderweg

Ook: ONL-voorman Hans Biesheuvel die de naderende invoering van zero-emissiezones een 'mission impossible' noemt, waarom een zelf rijdende kart goed nieuws is voor de toekomst én alles over een wel heel bijzondere elektrische 'bedrijfsfiets': de VOK Bike.

Lees ook: Van ‘batterijbedrijf’ naar autoreus: zo wil BYD de elektrische automarkt op z’n kop zetten

De Ondernemer Onderweg is dinsdag 20 juni van 13.00 tot 14.00 uur te beluisteren op New Business Radio en te zien op YouTube en de homepage van De Ondernemer. Presentator is Roland Tameling (foto).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws