Nieuws Radio

Live Radio De Ondernemer: Mark Vletter (Voys) over groei, leiderschap en innovatie

Hij wil de telecomwereld een beetje mooier maken, windt zich op over internetvrijheid, is veelgevraagd spreker, auteur, 'business geek' en de man achter telecombedrijven Voys, Devhouse Spindle/VoIPGRID en de stichting 48percent.org. Daarnaast is Mark Vletter, dinsdag 31 mei tussen 11.00 en 13.00 uur co-host van Remy Gieling tijdens live radio van De Ondernemer, fotograaf. Kortom, genoeg gespreksstof voor twee informatieve luisteruren.

Van onze redactie 30 mei 2022

Mark Vletter 2

Mark Vletter is 31 mei twee uur lang co-host van Remy Gieling tijdens Live Radio De Ondernemer.

ELKE DINSDAG VAN 11.00 TOT 13.00 UUR: DE ONDERNEMER

Luister live mee op New Business Radio, kijk live mee via YouTube of onze homepage: wekelijks ontvangt Remy Gieling meerdere (top)ondernemers in Live RadioDe Ondernemer, zijn er interviews, reportages, radiocolumns en is er de serie De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling. Terugluisteren en/of -kijken kan natuurlijk ook op deze website, YouTube en de welbekende podcastkanalen.

Mark Vletter is - zo lijkt het - een alleskunner. De ondernemer bouwde de bedrijven Voys (telefonie in de cloud, Voys zorgt er voor dat een bedrijf met deze telecomdienst rimpelloos kan bellen en bereikbaar is voor de klant) en Devhouse Spindle/VoIPGRID (communicatiesoftware) uit tot een groot succes, schrijft boeken, fotografeert en is een veelgevraagd spreker. Ook adviseert hij samen met collega's mede-ondernemers. Wat komt er allemaal bij kijken als je een bedrijf start of als je onderneming groeit? Hoe helpen bepaalde tools je bij het ondernemen? Vletter weet raad.

Verder spreken we met de van origine Groningse ondernemer over zijn beginjaren in het bedrijfsleven, leiderschap, investeren en het boek dat hij samen met enkele collega's heeft geschreven. Dat beloven twee bomvolle radio-uren te worden...

'Wat komt er allemaal bij kijken als je een bedrijf start of als je onderneming groeit? Hoe helpen bepaalde tools je bij het ondernemen?'

Duurzame groei van HappySoaps en advies van Groeicollege-docent Justin Jansen

Naast co-host Mark Vletter is Marcel Koers van HappySoaps in de studio aanwezig. Het doel is om HappySoaps verkrijgbaar te maken in 12 Europese landen. In totaal zijn al meer dan 250.000 Nederlanders overgestapt naar het merk en zijn er vorig jaar meer dan 5 miljoen plastic flessen bespaard. Vanaf 2025 wil HappySoaps minstens 50 miljoen plastic flessen per jaar besparen. Hoe dat gaat lukken, vertelt Koers, die het bedrijf met zijn broer is gestart, in de studio.

Hoogleraar Ondernemerschap (Rotterdam School of Management), academisch directeur van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en onder meer mede-auteur van de bestseller Naar een gezond groeibedrijf in vijf stappen, Justin Jansen, schuift eveneens aan. Hij is één van de docenten bij Het Groeicollege, een gezamenlijk initiatief van De Ondernemer, nlgroeit en het Erasmus Centre for Entrepeneurship. Hier lees je er meer over. Welk advies heeft hij voor de gebroeders Koers?

De broers Koers van HappySoaps.

De Ondernemer Onderweg en De Hofnar

Mede dankzij het ondernemersevenement Upstream in Rotterdam heeft e-waste-bestrijder Valyuu in 2021 een investering van 600.000 euro opgehaald. Met de investering zet de startup een stap vooruit in de strijd tegen e-waste. Een van de oprichters, ceo Ferhat Topuz, komt vertellen over de verdere plannen van zijn onderneming.

Natuurlijk ook weer een nieuwe aflevering van De Ondernemer Onderweg met Roland Tameling, het laatste ondernemersnieuws, de column van De Hofnar Juri Hoedemakers en nog veel meer. De wekelijkse live-uitzending is op dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur te beluisteren via New Business Radio(.nl) en te zien via de homepage van onze website en YouTube. Kijk hieronder de aflevering van 24 mei terug:

&t=9s

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws