Nieuws Radio

New Business Radio met Marketing Report dagelijks live vanuit Cannes

New Business Radio doet van 19 tot en met 22 juni met Marketing Report dagelijks live verslag van het Cannes Lions International Festival of Creativity 2023. De uitzendingen vinden plaats vanuit de Embassy of Dutch Creativity aan de beroemde Boulevard de la Croisette in Cannes.

Van onze redactie 16 juni 2023

Bas Vlugt Peter Wybenga Cannes New Business Radio

Foto: New Business Radio

Peter Wybenga en Bas Vlugt doen elke dag van 17:00 tot 19:00 uur live verslag met speciale uitzendingen van Marketing Report. De uitzendingen vinden plaats vanuit de Embassy of Dutch Creativity, de handelsmissie van de Nederlandse creatieve industrie tijdens het 70ste Cannes Lions International Festival of Creativity.

Peter Wybenga: ,,Het is geweldig om opnieuw - samen met de ‘Embassy’ en New Business Radio - op te trekken in Cannes. Marketing Report biedt dit jaar een nóg indrukwekkender line-up van internationale gasten, Lions winnaars en belangrijke partners. We bieden daarbij dagelijks ook het laatste nieuws uit het ‘Palais des Festivals’ én uit Nederland.”

'De uitzendingen van Marketing Report zijn van maandag 19 tot en met donderdag 22 juni, tussen 17:00 en 19:00 uur, te beluisteren op New Business Radio'

Brede selectie van de creatieve industrie: van reclame tot digitaal, design, muziek en film

De Embassy of Dutch Creativity is dit jaar voor de zevende keer aanwezig tijdens het festival. Sinds 2015 wordt de Embassy of Dutch Creativity ondersteund door verschillende Nederlandse brancheverenigingen, individuele bureaus en andere dienstverleners. De ambassadeurs en partners vertegenwoordigen traditiegetrouw een brede selectie van de Nederlandse creatieve industrie, variërend van reclame tot digitaal, design, muziek en film.

De uitzendingen van Marketing Report zijn van maandag 19 tot en met donderdag 22 juni, tussen 17:00 en 19:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de websites van Marketing Report, New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.

Lees ook: Young Business Award zet met AFAS forse stap in de toekomst

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws