Nieuws Radio

Remy Gieling ontvangt Bas van der Veldt (AFAS) en BENR in De Ondernemer radio

De Ondernemer is terug met live radio. Dinsdag 29 maart start op New Business Radio een nieuw, wekelijks programma, gepresenteerd door Remy Gieling. In de eerste uitzending is de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar te gast, Bas van der Veldt (ceo AFAS). Er is live muziek van het popduo BENR.

Van onze redactie 28 maart 2022

De Ondernemer Radio Remy Gieling 1

Remy Gieling, presentator van De Ondernemer radio, voortaan elke dinsdag live van 11 tot 13 uur op New Business Radio. Foto: Ruud Voest.

‘Geen dinsdaguitzending zal dezelfde zijn’, beloven de makers van het vernieuwde De Ondernemer-radio. De formule staat - het draait om actualiteit, het luistert als een magazine - maar de opbouw van het programma zal juist vanwege de actualiteit wisselen. Meerdere (korte) interviews, series en reportages vanaf locatie vormen de basis, vaste columnisten ook. Nico Dijkshoorn bijvoorbeeld, die op z’n Nico’s wekelijks zijn meest opvallende ondernemersnieuws verwoordt.

Lees ook: Remy Gieling presenteert nieuw radioprogramma De Ondernemer

In de eerste uitzending op dinsdag 29 maart zijn naast Bas van der Veldt, ook Niels Meijssen (Moonback), Kees de Jong (nlgroeit), Sicco Kamminga (Nortek) en zelfreflectie-expert Juri Hoedemakers (alias de Hofnar) te gast.

BENR live bij De Ondernemer

Het populaire popduo BENR komt live optreden. De zangers Bart Maessen en Robin Zomer (foto hieronder onder) vertellen bovendien onder meer hoe zij, zonder live optredens, festivals en andere evenementen de coronajaren zijn doorgekomen.

De Ondernemer Onderweg

Vaste radiocollega van Remy Gieling is Roland Tameling (foto onderaan) die buiten de studio de verslaggeving voor zijn rekening neemt, met onder meer de serie De Ondernemer Onderweg over mobiliteit en innovatie. Omdat de Volkswagen-bus dit jaar 75 wordt en de eerste elektrische op de markt komt, opent de serie daarmee. Twee ondernemers bezoeken met hun iconische VW de studio op het Mediapark.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is letterlijk ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, Youtube en Facebook.

Lees ook: Hoe spraaktechnologie het ondernemersnieuws nog dichterbij brengt

Business Mobility Week: dagelijks live radio

De Ondernemer heeft dit jaar al meer initiatieven rondom audio laten zien, of eigenlijk: horen. Zo is er de populaire serie Sleutel tot Succes, hoog genoteerd in alle podcast-rankings, en de onlangs gestarte podcastserie Droomstart waarin ondernemers-in-de-dop gevolgd worden. Ook is er De Ondernemer Vandaag, de continu nieuwsupdates, waarbij een virtuele stem het laatste ondernemersnieuws vertelt.

Van 19 tot en met 23 april vindt De Ondernemer Business Mobility Week plaats en wordt zelfs dagelijks onder meer live radio gemaakt. Ook dan zijn Remy Gieling en Roland Tameling 'de stemmen' en dat vanaf diverse locaties. Via deze website wordt daar binnenkort meer over bekendgemaakt.

Remy Gieling en Roland Tameling presenteren ook samen de live radioprogramma's tijdens de Business Mobility Week. Foto: Ruud Voest.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws