Nieuws Mobiliteit

BOVAG Autobedrijf van het Jaar: CarProf Valentijn

Tijdens het BOVAG Jaarcongres is CarProf Valentijn Zaltbommel uitgeroepen tot BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020. Eigenaar Adrie Valentijn was enorm blij met de bekroning. ,,Deze titel bevestigt dat wij als team uitblinken in ons werk. Dat voelt goed!” De andere finalisten waren Auto Ruesink Goor en Carteam Uithoorn.

Van onze redactie 9 oktober 2019

Car Prof Valentijn 2 autobedrijf jaar

CarProf Valentijn Zaltbommel is, net als de twee andere finalisten, in de afgelopen zes maanden uitgebreid onder de loep genomen. Het bedrijf is onderworpen aan intensieve bedrijfsscans. Daarnaast werden er in het geheim anonieme of 'Mystery'-klantbezoeken gedaan om de service vanuit de klant in de praktijk te kunnen beoordelen.

De jury bestaande uit Remco de Vette van W&D consultants, Bertus de Vries van Bovemij, Joost Bruins van RDC en Paul de Vries van DCDW beoordeelde de finalisten daarnaast op de aspecten bedrijfsvoering, ondernemerschap en toekomstbeeld.

Hoge scores voor Carprof Valentijn

CarProf Valentijn scoort hoog op klantentevredenheid, technische kennis en kunde, geschoolde arbeidskrachten, personeelsbeleid en bovenal op betrouwbaarheid en transparantie.

Adrie Valentijn: ,,Het meest trots zijn we op het ‘thuisgevoel’ dat klanten bij ons ervaren en hun loyaliteit. We doen het goed als klanten terug blijven komen voor onderhoud aan hun auto.” Ook CarProf Formule Manager Harold van Gestel is trots: ,,We vinden het natuurlijk fantastisch dat een CarProf autobedrijf als beste uit het onderzoek naar voren komt. Dit onderstreept de kwaliteit van onze formule.”

CarProf is een snelgroeiend netwerk

CarProf Valentijn maakt deel uit van CarProf, een snelgroeiend netwerk van dealers, erkend reparateurs en professionele universele autobedrijven.

Van Gestel: ,,Met CarProf haalt een garagist het beste in huis. Een uitgebreid pakket aan services, die veel waarde en omzet genereert. We zijn een warm netwerk en kennen onze leden persoonlijk. Onze ambitie is om onze leden procesmatig te ondersteunen, zodat zij het maximale rendement uit hun onderneming halen.”

CarProf is een garageformule van onderdelenleverancierPartsPoint Group en verbindt autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. CarProf biedt leden ruimte voor eigen onafhankelijkheid.