Nieuws Mobiliteit

Startup SwheelS presenteert high-end elektrische step

SwheelS, het jonge bedrijf dat claimt de eerste te zijn met een elektrische step welke via een satelliet bestuurd systeem te werk gaat, heeft zijn eerste high-end e-step gepresenteerd. Het voertuig dat gemaakt wordt volgens de regels van de Nederlandse wet, moet de elektrische step nóg aantrekkelijker maken. En met corona in het achterhoofd was er geen betere timing voor de lancering, stellen de bedenkers.

Van onze redactie 16 juni 2020

Swheels Electric Scooter stuur

De e-step is geruisloos en CO2-vriendelijk. Foto's: SwheelS

SwheelS is een startup van jonge ondernemers. ,,Ons doel is om je wereld op zijn kop te zetten door je kennis te laten maken met eenvoudige, slanke, elektrische Smart-Wheels. We geloven in het creëren van innovatieve oplossingen terwijl we werken met de beste ontwerpers en ingenieurs om van kwaliteit een absolute norm in uw leven te maken", stelt het team achter de startup.

Dutch design én hoogstaande kwaliteit

Nederland is de nummer 1-wereldspeler als het gaat om het ontwikkelen en assembleren van high-end fietsdesigns. Met deze kwaliteit in de vingers wist SwheelS in de afgelopen maanden een product te creëren dat voldoet aan alle hoge kwaliteitsstandaarden die je mag verwachten van een Nederlands product.

Zo is de e-step uitgerust met exclusieve rubberen banden, welke zijn voorzien van een binnenband voor maximaal comfort en demping. Door gebruik te maken van de e-step is er een geruisloos, CO2-vriendelijk en veilig transport naar je bestemming. Het voertuig heeft een matzwarte en lichtgewicht high-end design,. De batterij is goed voor zo’n 35 kilometer rijplezier.

Lees ook: Deze Amsterdamse ondernemer gaat de e-bike markt op z'n kop zetten

Batterij én GPS zijn satelliet bestuurd

De e-step van SwheelS is RDW-goedgekeurd en uitgevoerd met een nieuwe technologie die het mogelijk maakt deze te besturen via satelliet verbonden software vanaf de smartphone. Het slot, de batterij én het GPS zijn satelliet bestuurd via de SwheelS-app.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.