Video Overig

Storytelling: zo vertel je het verhaal van jouw merk

Consumenten zijn kritischer dan ooit. Nu tijd en afstand in een online wereld nauwelijks nog een rol spelen, moet je als ondernemer opvallen tussen de rest. Maar hoe verleid je jouw klanten in deze concurrentiestrijd? Onvermijdelijk voor een succesvolle contentmarketingstrategie is storytelling. Een goed verhaal, dat is wat je nodig hebt.

Van onze redactie 8 juni 2020

Storytelling versterkt je merk

Storytelling is hot. Het is hét marketingmiddel van dit moment. Omdat het werkt; het versterkt je merk. Je onderscheidt je ermee en daardoor val je op bij nieuwe en bestaande klanten. Maar storytelling is een vak apart en dat moet je eerst leren. Een verhaal vertellen klinkt misschien eenvoudig, maar dat valt nog wel eens tegen.

Video: zo werkt storytelling

In deze video helpt Cor Hospes, specialist op het gebied van storytelling en contentmarketing, je bij het vertellen van een goed verhaal. Storytelling is inmiddels onmisbaar onderdeel van een succesvolle contentmarketingstrategie. Wil je daar meer over weten, kijk dan vooral even naar dit artikel.

Wat is jouw verhaal?

Om je merk te verkopen en in het oog te laten springen bij het juiste publiek zijn vooral goede, pakkende verhalen nodig. Verhalen die niet alleen gaan over je product of dienst, maar die met name gaan over zaken die jouw organisatie of merk uniek maken. Want juist dát zijn de verhalen waaruit jouw publiek de conclusie trekt: dat is mijn merk, daar moet ik zijn, hen heb ik nodig. Kortom: zet je onderneming in de schijnwerpers met storytelling!

Hoe vertel ik mijn verhaal?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Met ons! Want DPG Media kent de geheimen voor effectieve contentmarketing en storytelling voor ondernemers. En meer: we hebben ook alle tools in huis om jouw marketingstrategie vorm te geven. We bieden verschillende platformen aan die zeer geschikt zijn voor storytelling. Een groot bereik met jouw merk is daarmee gegarandeerd.

Wij staan in de startblokken om van jouw verhaal een bijzonder verhaal te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dan sturen wij het boek ‘De power van een contentplatform’ van Cor Hospes toe en maken een vrijblijvende afspraak met je.