Video Overig

Zakelijke klanten krijgen hoofdrol in nieuwe reclamecampagne T-Mobile Ondernemen

T-Mobile Ondernemen laat bestaande klanten, ondernemers, de hoofdrol spelen in een nieuwe landelijke campagne: Back in Business. Omdat veel kleine ondernemers hard worden getroffen door de coronacrisis, stelt T-Mobile Ondernemen haar reclamebudget en advertentieruimte beschikbaar voor klanten die nu extra steun kunnen gebruiken.

Van onze redactie 8 juni 2020

Zzp’ers en kleinzakelijke ondernemers in Nederland komen in aanmerking om de hoofdrol te spelen in een co-creatiecampagne. Zo kunnen ondernemers de heropening van bijvoorbeeld hun restaurant, café, winkel, of schoonheidssalon lokaal, kosteloos promoten met een on- en offline reclamecampagne die via diverse kanalen zichtbaar is: van display-advertenties op websites tot out-of-home advertising in bijvoorbeeld bushokjes.

Lees ook: Volg #nlstartop, over de nieuwe stappen van ondernemers

Co-creatie-campagne

De hoofdrol in de pilot-video van deze campagne is voor Steven Macleod. Steven is eigenaar van restaurant Alba aan de Wibautstraat in Amsterdam en klant van T-Mobile Ondernemen. Twee jaar geleden gaf hij zijn kantoorbaan op voor een nieuw avontuur en opende hij zijn eigen restaurant. Begin februari 2020 opende hij de deuren van restaurant Alba en dat bleek een succes. Maar na een paar weken kon hij door de coronacrisis zijn deuren alweer sluiten. ,,Hoe hoger de pieken, hoe dieper de dalen", zegt hij op zijn Instagram-account. Hier beschrijft Steven hoe het virus hem als ondernemer getroffen heeft en doet hij een oproep voor een financieel steuntje in de rug. Die steun krijgt hij nu ook van T-Mobile Ondernemen: samen creëerden zij een campagne voor restaurant Alba, zonder kosten voor Steven, maar mét een groot bereik.

Back in business en kans maken op een hoofdrol?

Aanmelden voor Back in Business kan hier.

Meer weten over de mogelijkheden van adverteren via een van de kanalen van DPG Media? Vul hieronder je gegevens in en je hoort snel van ons.