Nieuws Personeel

AD & Nationale Vacaturebank starten 'AD Werk'

De arbeidsmarkt is flink in beweging en het aantal vacatures stijgt. Daarom starten het AD en NationaleVacaturebank samen met “AD werk” op de vernieuwde AD.nl. De twee merken slaan de handen ineen om werkgevers en werkzoekenden te faciliteren.

De Ondernemer 23 juni 2016

AD Werk 1065

Meer service en dagelijks nieuwe vacatures binnen elk vakgebied zijn de prioriteiten van het nieuwe platform. Door de lancering van “AD werk” kunnen kandidaten snel en gemakkelijk een maximaal aanbod aan vacatures bekijken. En adverteerders profiteren van het grote bereik.

“NationaleVacaturebank en het AD hebben in het verleden eerder samengewerkt, maar met het nieuwe ‘AD werk’ zijn wij veel beter geïntegreerd”, volgens Lena Olivier, Commercieel Directeur de Persgroep Employment Solutions. “De doelgroep van werkzoekenden is breed, net als het profiel van het AD. Werkzoekenden kunnen nog sneller geschikte vacatures vinden binnen hun eigen vertrouwde nieuwsomgeving. Door de koppeling met een nieuwssite krijgen onze vacatures meer aandacht en worden wij urgenter.”

Erik Roddenhof, CCO de Persgroep Nederland: “Het thema ‘AD helpt’ staat centraal in de positionering van het AD. Dat maakt deze koppeling op de arbeidsmarkt ook heel logisch. Onze lezers zijn nieuwsgierig naar hun carrièrekansen en zoeken dus frequent naar banen. Dan is het heel prettig dat je dit op je eigen favoriet nieuwssite aantreft. Ook voor adverteerders maken wij het platform zo interessanter; de autoriteit en populariteit van NationaleVacaturebank gekoppeld aan het massabereik van AD.nl.”