Podcast Arbeidsmarkt

Sollicitatie-expert Aaltje Vincent in Namarama: 'Laat werknemers nieuwe werknemers vinden'

,,Werknemers kunnen het beste uitleggen wat de cultuur binnen jouw bedrijf is en ze kunnen het beste zien wie daar dan bij past.'' In deze podcast kom je erachter hoe precies. Gast is dé sollicitatie-expert van Nederland: Aaltje Vincent. Zij schreef de bestseller over hoe mensen het beste kunnen solliciteren: Jobmarketing.

Presentatie: Floris Hülsmann 18 september 2020

Aaltje vincent namarama

Inmiddels is versie 3.0 van het boek op de markt en zijn er bijna 90.000 exemplaren van verkocht. En nog veel meer van gelezen, want het is een gewild boek onder de loopbaancoaches.

Het juiste personeel

In korte tijd vertelt Aaltje Vincent alles over solliciteren. Zo is het als sollicitant belangrijk om vroeg te zien waar hij of zij heen wil om zich bij de juiste mensen aan te sluiten. ,,Want als iemand weet waar jij goed past, dan zijn dat de mensen van een bedrijf zelf.'' Dat is ook Vincent haar nummer 1-advies voor bedrijven: ,,laat je werknemers nieuwe werknemers vinden. Zij kunnen het beste uitleggen wat de cultuur van jouw bedrijf is en zij kunnen het beste zien wie daar dan bij passen.''

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.