Aangeboden door CaseWare IDEA B.V.

Branded Content Personeel

CaseWare IDEA B.V. op zoek naar reislustige accountmanager

,,Wat wij zoeken?” Erik van der Zee van CaseWare IDEA B.V. leunt achterover. Denkt na. ,,We zoeken een accountmanager, iemand met inlevingsvermogen, die in staat is om opdrachten te werven bij prospects en bestaande accounts. Een nieuwe medewerker met affiniteit met IT (software) en belangstelling in de financiële sector,” somt hij op. Hij neemt de ‘nieuwe’ in het begin onder zijn hoede, en maakt hem wegwijs. ,,We zeggen ‘hij’ maar vanzelf staan we open voor mannen en vrouwen natuurlijk,” haast Van der Zee te zeggen.

Van onze redactie 10 februari 2020

Caseware IDEA advertorial

CaseWare IDEA B.V. is gevestigd in Baarn en het Europese hoofdkantoor, het moederbedrijf, zit in Canada. ,,Ons bedrijf is gespecialiseerd in bestandanalysesoftware. Vanuit Baarn bedienen wij een groot aantal landen waaronder de Benelux. Onze nieuwe medewerker zal regelmatig afreizen binnen de Benelux om aldaar zaken te doen.”

Reislustig is dus ook een pre. Van der Zee knikt. ,,Daaraan vastgekoppeld is Engels spreken en schrijven een must. Maar ook inlevingsvermogen. Wat houdt de klant bezig? Waarnaar is hij op zoek? Meedenken. Samen zoeken naar de beste oplossing.” Het product dat CaseWare IDEA aan de man brengt is een ‘must have in the business bag’. Van der Zee denkt dan ook dat er nog veel is te halen en creatief zijn is dan wel een voordeel omdat de concurrentie moordend is.

De nieuwe accountmanager bij CaseWare IDEA B.V. is verantwoordelijk voor het maken van eigen afspraken, analyseert de wensen van de klant en onderzoekt of het softwareaanbod en de diensten aansluiten bij de vraag. Doel hiervan is het werven van opdrachten. Indien gewenst geeft de nieuwe medewerker samen met een productspecialist presentaties van de software en mogelijke diensten.

Fraude

De producten van het softwarebedrijf worden bij de financiële controle afdelingen van grote ondernemingen en accountantskantoren gebruikt. ,,Ons core product IDEA (Interactieve Data Extractie en Analyse) wordt ook veel ingezet in de strijd tegen fraude,” aldus Van der Zee. Over wat CaseWare IDEA de nieuwe medewerker heeft te bieden, hoeft hij niet lang na te denken; diegene komt terecht bij een dynamisch bedrijf, waar de lijnen kort zijn en men wars van vergadercultuur is. Op het dartbord en pooltafel kan stoom worden afgeblazen een eens in het jaar wordt een bedrijfsuitje geregeld. ,,Natuurlijk werken we hard, serieus en samen, maar er is ruimte voor ontspanning. Dat maakt ons team zo leuk.”

Gezocht!

Resumerend is CaseWare IDEA op zoek naar een accountmanager met een MBO-4/HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie bij voorkeur in een B2B-omgeving. Belangrijk zijn communicatieve vaardigheden, beheersing van Nederlands en Engels, affiniteit met IT (software) en interesse in de financiële sector. Meedenken in het opzetten en uitvoeren van een marketingstrategie, resultaat georiënteerd kunnen werken en zoals eerder gezegd: het leuk vinden om te reizen door Benelux, omdat dat het werkgebied wordt.

Interesse? Volg de link en schrijf je hier inof bel naar 035-5280450 en vraag naar Erik van der Zee. Meer bedrijfsinformatie staat op: www.casewareanalytics.nl.