Nieuws Leiderschap

De Ondernemer lanceert: De Ondernemer Academy

Vandaag lanceert De Ondernemer de totaal vernieuwde De Ondernemer Academy, de leeromgeving speciaal voor ondernemers. Met een uitgekiend aanbod aan opleidingen, trainingen en kennisevents worden ondernemers geholpen verder te groeien met hun bedrijf.

Van onze redactie 12 juli 2022

De ondernemer academy groeicollege

Het Groeicollege is een van de opleidingen uit De Ondernemer Academy.

,,Wij willen ondernemers helpen groeien. Dat doen we met informerende multimediale content op bijvoorbeeld onze website, maar vanaf nu ook met een prachtig programma aan cursussen en opleidingen, in samenwerking met de absolute topspecialisten,” licht Gerard van den Broek, directeur van De Ondernemer, de gedachte achter De Ondernemer Academy toe.

,,Eind 2020 deden we uitgebreid onderzoek onder ondernemers. Belangrijkste vraag in dat onderzoek was: ‘Hoe kunnen we jou als ondernemer nog beter helpen?" Verreweg de meeste antwoorden hadden betrekking op ‘het vergroten van kennis en het samenwerken met andere ondernemers’. Daarmee zijn we aan de slag gegaan en het resultaat is De Ondernemer Academy.”

“Wij willen ondernemers helpen groeien”

Gerard van den Broek, directeur van De Ondernemer

Actuele thema's als leiderschap, groei, sales en personeel

De Ondernemer Academy is een leeromgeving speciaal voor ondernemers. Daarin vind je aanbevelenswaardige trainingen, opleidingen en kennisevents die samen met specialisten zijn ontwikkeld, zoals het Erasmus Centre for Entrepreneurship, nlgroeit, De Commerciële Revolutie, ​​The Employee Growth Factory en de Social Selling Company. ,,Ook zal het platform zich snel gaan uitbreiden met meer aanbod voor en door ondernemers,” aldus Van den Broek.

De thema’s die De Ondernemer Academy aanpakt zijn toegespitst op de actualiteit. Denk aan leiderschap, groei, sales en personeel. Thema’s die momenteel cruciaal zijn voor de groei van je bedrijf. Van den Broek: ,,Of het nu gaat om het transformeren van je businessmodel, het versnellen van de groei van je bedrijf of je capaciteit om talent binnen te halen en binnen te houden; we pakken het allemaal gedegen en met de beste mensen aan. Ondernemers willen niet een jaar lang een dag per week in de schoolbanken zitten, die tijd hebben ze niet.”

“Ondernemers willen niet een jaar lang een dag per week in de schoolbanken zitten, die tijd hebben ze niet”

Gerard van den Broek, directeur van De Ondernemer

Van den Broek proeft de behoefte ook bij ondernemers om hun kennis te vergroten, om zo hun bedrijf te versterken. ,,Er komt nogal wat op je af als ondernemer. De economie maakt een enorme transitie door. Oude businessmodellen staan onder druk, klantrelaties zijn veranderd, de rol van technologie is belangrijker dan ooit en ook de manier waarop we moeten leidinggeven is veranderd. Kennis is belangrijker dan ooit. De belangrijkste groeithema's hebben we meteen opgepakt maar het aanbod gaat zeker nog groeien komende maanden.”

Gerard van den Broek, directeur van De Ondernemer: ‘Kennis is belangrijker dan ooit.’

Ondernemers in de groeistand

Het actuele cursusaanbod vind je op academy.deondernemer.nl. Van den Broek: ,,Groei is voor ons een kernwoord. Groei als ondernemer, maar ook als bedrijf. Je ziet nog steeds dat veel ondernemers ín hun bedrijf werken, dat is goed, maar ze moeten niet vergeten ook áán hun bedrijf te werken. Met De Ondernemer Academy gaan we ondernemers helpen met de ontwikkeling van zichzelf en dus van hun bedrijf. We hopen daarmee zoveel mogelijk ondernemers in de groeistand te krijgen.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws