Video Leiderschap

Tunga Talks (7): hoe Dennis van Marle (rb2) zichzelf niet verliest in het managen

In de podcast- en videoserie Tunga Talks spreekt Ernesto Spruyt met collega-ondernemers. Dat leidt tot inspirerende en openhartige verhalen. We zijn alweer toe aan de zevende aflevering uit de interviewreeks. Te gast is Dennis van Marle, ondernemer bij het succesvolle rb2 dat onlangs is uitgeroepen tot beste digitale productiebureau van ons land.

Presentatie: Ernesto Spruyt 15 juli 2021

Ernesto Spruijt Dennis van Marle

Dennis van Marle (links) in de studio bij gastheer Ernesto Spruijt.

Happy people make happy customers. Het is een opmerking die iemand een paar jaar geleden maakte en een die IT-ondernemer Ernesto Spruyt, oprichter en eigenaar van Tunga, altijd bij zal blijven.

Studiogast Dennis van Marle is er het hartgrondig mee eens, zo vertelt hij in de nieuwste Tunga Talks. ,,Hier geloof ik dus écht in. Ik merk dat als ik mijn mensen gewoon lekker blij op hun plek heb zitten en ze doen wat ze leuk vinden, ik mijn klanten ook zie bloeien'', memoreert Van Marle van de succesvolle digitale productiebureau rb2.

Je thuis blijven voelen in je eigen bedrijf? Zo doet deze ondernemer het

Verder praat presentator Spruijt in deze aflevering met zijn gast over hoe je je thuis blijft voelen in je eigen bedrijf. En wat je kunt doen om te voorkomen dat je jezelf als ondernemer verliest in het managen, terwijl je vooral houdt van pionieren. Hoe gelukkige medewerkers tot gelukkige klanten leiden? Je hoort en ziet het in deze Tunga Talks.

Check hieronder de eerdere Tunga Talks:

Lees ook: Tunga Talks (6): tien jaar ondernemen in Rusland, wat doet dat met je?

Lees ook: Tunga Talks (5): Annette Wassenaar (Yezzer) over waarom je als ondernemer een beetje naïef moet zijn

Lees ook: Tunga Talks (4): wat is de tragiek van sociaal ondernemen volgens Ineke Aquarius?

Wie is Ernesto Spruyt?

Ernesto Spruyt is initiatiefnemer en eigenaar van het succesvolle IT-staffing en outsourcingbedrijf Tunga. Daarnaast begeleidt hij al jaren startups en corporate innovatiemanagers via onder andere Growth Class, YES!Delft en Google Launchpad. Bedrijven helpen om nieuwe paden te bewandelen is altijd de rode draad in zijn avontuurlijke carrière geweest.

Het is ook de aanleiding voor Spruyt geweest om te starten met met Tunga Talks. Dat 'Tunga' staat voor avontuur. De ondernemer wil via de podcasts graag avonturen van ondernemers delen: de reis die het ondernemerschap met zich meebrengt. Dat wil zeggen: inclusief de pieken, maar de talks zijn ook openhartig over de dalen.

Wil je meer avonturen horen van en over ondernemers met een bijzonder verhaal? Abonneer je dan hier op de podcasts, of via Spotify of Apple Podcast.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws