Nieuws Personeel

Meer werkplekken voor Vos in Deventer

Het kantoor van transportbedrijf Vos aan de Londenstraat in Deventer wordt verbouwd. Vos maakt al jaren een gestage groei door. Het bedrijf neemt nog steeds kantoorpersoneel en chauffeurs aan en om deze groei te kunnen faciliteren is uitbreiding noodzakelijk.

Van onze redactie 29 maart 2016

Vrachtwagen thinkstock

Het faciliteren van werkplekken is één van de hoofdredenen om te gaan verbouwen. ,,We groeien letterlijk uit onze jas'', zegt algemeen directeur Jules Menheere van Vos Expeditie B.V.

Bedrijven uit de regio Deventer voeren de verbouwing uit. Het pand wordt volledig gemoderniseerd en er wordt extra vergaderruimte, verzorgingsruimte en kantoorruimte gerealiseerd. Dit laatste zal moeten zorgen voor een groot aantal extra werkplekken.

OpleidenVos kan nieuwe werknemers op dit moment geen goede werkplek bieden. Het bedrijf is in de huidige situatie evenmin in staat om stagiairs goed te faciliteren. En dit past niet binnen de bedrijfsfilosofie. Menheere: ,,We zijn een opleidend bedrijf en daar plukken we al jaren de vruchten van. We willen ervoor zorgen dat dit in de toekomst ook zo is en dat we na de zomer in samenwerking met de regionale transportopleidingen weer de nodige jongens en meisjes met interesse in transport een goede stageplek kunnen bieden. In de afgelopen jaren hebben hierdoor al diverse jongeren een vaste baan bij ons gekregen, tot in het management aan toe. Kortom voor ons is dit een win-win-factor.''