Nieuws Personeel

‘Mijn kantoor in de binnenstad van Amsterdam is prima bereikbaar’

Hugh werkt bij Guerrilla Games in het centrum van Amsterdam. Voor deze job (én voor de liefde) verruilde hij zijn geboortegrond Nieuw-Zeeland voor Nederland. Dagelijks reist hij met het openbaar vervoer vanaf zijn huis op IJburg naar zijn werk.

Aangeboden door GVB 21 december 2016

GVB Afbeelding 1 s

“’s Ochtends breng ik eerst mijn dochter naar school. Daarna neem ik de tram naar de stad. Via mijn werkgever maak ik gebruik van de I travel Business Card van GVB, waarmee ik met alle vormen van het OV kan reizen, ideaal. Zo is mijn kantoor in de binnenstad van Amsterdam prima bereikbaar. Een auto heb ik niet, die hebben we niet meegenomen toen we hiernaartoe kwamen. We hebben hem nog geen moment gemist. En als ik er echt een keer een nodig heb, kan ik met mijn kaart een deelauto gebruiken.” “Het is vaak druk in de tram, maar mijn reis verloopt eigenlijk altijd vlot. Onderweg speel ik spelletjes op mijn smartphone of luister ik naar een podcast. Voor ik het weet sta ik op het Amsterdam Centraal – waar het trouwens met de dag leuker wordt. Van daaruit pak ik meestal de OV-fiets naar mijn werk. De route langs de grachten is prachtig! Door elke dag met het OV te reizen, heb ik bepaalde gewoontes gekregen. Ik ga bijvoor- beeld vaak langs bij Simon Lévelt op het CS om lekkere koffiebonen te halen. De Corleone Espresso is mijn favoriet. Ook valt mijn oog elke keer weer op de twee panden aan de Prins Hendrikkade 45-47. Toen daar in 1883 het Victoria Hotel werd gebouwd, schijnen de eigenaars te hebben geweigerd de panden te verkopen. Dus bouwde men het hotel er omheen. Zulke verhalen vind ik geweldig!”

Delano Lobman, hr-manager Guerrilla Games Werken in het centrum van Amsterdam is heel inspirerend, maar ons kantoor is wel moeilijk te bereiken met de auto. Daarom is de I travel Business Card zo ideaal. Mijn werknemers kunnen per dag zelf bekijken hoe ze zakelijk willen reizen, of dat nou met de trein, tram, bus, metro, fiets of deelauto is. Administratief is de kaart ook handig: met het maandoverzicht van de I travel Business Card heb ik de zakelijk gereisde kilometers helder op een rij en zijn declaraties verleden tijd. Ook uw werknemers dagelijks door de drukke stad laten reizen op de manier die bij hen past? Bel met Mobiliteitsfabriek, tel. 088 - 934 34 14 of mail naar info@itravelbc.nl Voor meer informatie over de I travel Business Card: gvb.nl/itravelbc