Aangeboden door SalarisPartner Manfred Dey

Branded Content Salaris

Ontzorgen: de kansen van een salarispartner voor ondernemers

De meeste ondernemers hebben een hekel aan boekhouden; ze ondernemen liever. Salarispartner Manfred Dey helpt. ,,Administrateurs en accountants zijn goed in de financiële kant. Voor salarisadministratie en alles daaromheen, kunnen ze beter de specialist inschakelen.''

Van onze redactie 19 november 2020

Manfred dey2

Foto: Manfred Dey

Dey: ,,De sociale en fiscale wetgeving is in 2020 zo veranderd dat je die echt op de voet moet volgen. Denk maar aan de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Een kleine fout in de salarisadministratie is snel gemaakt, maar deze kan uiteindelijk tot grote naheffingen en boetes van de fiscus leiden.''

Specialisme

In de visie van Dey is de salarisadministratie een specialisme dat de basis is voor aanvullende diensten. ,,Ik ontzorg de ondernemer in het gehele traject, van het aanstellen van personeel tot en met beëindiging van het dienstverband.” Het gaat dan om het opstellen van de arbeidsovereenkomst en aanmelding bij pensioenuitvoerder, ziekteverzuimverzekering en arbodienst. ,,Ik zorg voor een juiste inschaling van de cao en maak proforma-berekeningen netto-loon voor de werknemer en loonkostenoverzichten voor de werkgever op. De loon- en pensioenaangiften worden op tijd en accuraat naar de Belastingdienst en de Pensioenuitvoerder verzonden.”

Ook zorgt Dey ervoor dat mutaties goed worden verwerkt, bijvoorbeeld meer of minder uren werken, functieverandering, functieschaalwijziging. Hij zorgt ervoor dat alles zorgvuldig schriftelijk vastgelegd is, eventueel in een aanvullende arbeidsovereenkomst. Dey ,,Als het personeel uit dienst gaat maak ik, in overleg met de ondernemer, een beëindigingsovereenkomst op. De salarisadministratie kun je beter aan gespecialiseerde mensen overlaten.” Ook voor de (definitieve) aanvragen van de corona-steunmaatregelen bent u bij Dey aan het juiste adres.

Dey van meerwaarde

Vanaf het begin tot en met het einde van een reorganisatie en/of ontslag-procedure verzorgt Dey het gehele traject, inclusief de berekening van de transitievergoeding. Dey: ,,Ik verwacht dat ondernemers het druk gaan krijgen op HR-gebied.

Dey onderscheidt zich met persoonlijke betrokkenheid, kundig advies, werkt professioneel, heeft een no-nonsens mentaliteit en een prettige laagdrempelige transparante tariefstructuur. Naast de scherpe tarieven komt u wellicht in aanmerking voor een extra (bundel)korting. Hoe meer bedrijven-/ loonstroken per maand, hoe hoger de (bundel)korting. Voor onze gratis overstapservice zie www.salarispartner-manfreddey.nl. Mocht u nog vragen hebben aarzelt u dan niet met mij contact op te nemen via telefoonnummer 06-23533484 of email info@salarispartner-manfreddey.nl.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.