Nieuws Personeel

V&D Arnhem dicht, La Place kapt met bakken

Medewerkers van La Place bij V&D in Arnhem zijn gisterochtend vergeefs aan de slag gegaan met de voorbereiding van de verkoop van belegd brood en andere etenswaren. Dat bericht de Stentor.

Van onze redactie 16 februari 2016

Vendlaplace1065

Lees ook: V&D stort inSleutel doorstart ligt bij huurbazenEen briefje op de ramen en voedsel in de kliko

Toen om tien uur het bericht binnenkwam dat alle vestigingen van V&D gesloten bleven, drong de geur van vers gebakken brood al bij het warenhuis aan het Johnny van Doornplein naar buiten.

Na telefonisch overleg gingen enkele medewerkers aan de slag om alles op te ruimen en de keuken schoon te maken. Om elf uur meldden zich enkele klanten tevergeefs voor de broodjes en voor het warenhuis.

OvernameDe vestigingen van La Place in het V&D-pand blijven dicht in afwachting van de ontwikkelingen bij het failliette V&D. De klanten worden nadrukkelijk verwezen naar andere zelfstandige vestigingen van het restaurant. La Place is sinds gisteren ondergebracht in La Place Food BV. De vestiging in winkelcentrum Kronenburg is gewoon open.

Er is overeenstemming bereikt met Jumbo over de overname van de zelfstandige restaurants van La Place. De overname van de filialen in V&D is onderdeel van gesprekken tussen Jumbo en de curatoren van het warenhuis.