Aangeboden door Padel NEXT

Branded Content Vitaliteit

Padel NEXT: ‘Amsterdams en uniek om meerdere redenen’

,,Als je wil scoren bij je werknemers, moet je echt eens met elkaar gaan padellen.” Dat zegt Hester Adema, die met RSM Audit, Tax, Consulting een bedrijfsactiviteit bij Padel NEXT beleefde. ,,Wij geven veel om vitaliteit en omdat padel momenteel zo hot is, hebben we dit meerdere avonden gedaan. Zelfs voor iemand met niet zoveel balgevoel als ik, is dit ontzettend leuk. Clinics, tips en tricks, onderlinge partijen, eten en drinken; bij Padel NEXT kregen we het allemaal.”

Robbert Daalder 1 september 2022

Padel next amsterdam pink

De roze wedstrijdbaan bij Padel NEXT trekt de aandacht. Foto: Padel NEXT

Ze noemt het een ‘unieke plek’, de indoor banen van Padel NEXT. En het zijn vooral de roze wedstrijdbanen, de spelerstunnel en de aanwezigheid van kunstobjecten die daar volgens Adema voor zorgen.

,,Dat rauwe en artistieke maakt het echt een Amsterdamse experience. We hebben een dergelijke activiteit ook weleens georganiseerd bij een gewone tennisvereniging met padelbanen, maar dat is toch anders. Een heel andere setting ook. Padel NEXT, dat tevens klant is bij RSM, biedt een unieke setting; een sportief event, maar zeker ook een sociaal event met catering en al. Daardoor is het tegelijkertijd heel geschikt voor een ontmoeting met klanten en toekomstige collega’s.”

Foto: Padel NEXT

Padel NEXT zeer geschikt om kennis te maken met de sport

Voor Adema en haar collega’s ging het echter nog iets verder dan het sociale aspect. Haar werkgever heeft een compleet beleid rondom vitaliteit gebouwd en stelt voor iedere werknemer een budget van 300 euro beschikbaar dat gebruikt kan worden om fit te blijven. ,,Voor de collega’s die niet zo goed weten waar ze dat budget aan moeten besteden, leek deze kennismaking met padel ons zeer geschikt.”

Het mes snijdt daarbij aan twee kanten. Want waar personeel op deze manier fit wordt en blijft, draagt het ook bij aan de uitstraling van het bedrijf. ,,Met RSM Audit, Tax, Consulting zijn we groeiende, maar is tegelijkertijd een uitdaging om nieuw talent aan ons te binden. Dit soort initiatieven en activiteiten dragen bij aan de aantrekkelijkheid van de organisatie. Het is teambuilding en in het geval van Padel NEXT (dat te boek staat als grootste indoor padelbaan van Amsterdam, red.) ook nog eens in een fijne omgeving.” Denk hierbij aan een mooie bar met luxe stoelen en zitgelegenheid. Er is ook een vide waar vanaf je zo op alle negen padelbanen kijkt.

"Het is prettig dat Padel NEXT een groot aantal banen heeft liggen. Er was voldoende plek voor onze mensen en voor parkeren geldt overigens hetzelfde"

Hester Adema, RSM Audit, Tax, Consulting

Goed nagedacht over praktische zaken

,,Om er zeker van te zijn dat al onze mensen van dit padel-event konden genieten, hebben we meerdere avonden geboekt”, vervolgt Adema. ,,In dat opzicht is het prettig dat Padel NEXT dat grote aantal banen heeft liggen. Er was voldoende plek voor onze mensen. Voor parkeren geldt overigens hetzelfde. Volop plek én goed aan te rijden vanaf de A10. Zou Padel NEXT ergens langs een gracht in het centrum van de stad zitten, wordt het toch een ander verhaal. Het zijn allemaal praktische zaken die meehelpen om daar een potje padel te gaan spelen.”

Foto: Padel NEXT

Over het familiebedrijf Padel NEXT

Het zijn Charlotte van den Broek en haar twee broers Friso en Christian die dit familiebedrijf in 2020 startten. Hoewel zij alle drie een andere achtergrond hebben, is in een relatief kort tijdsbestek wel gebleken dat ze het ondernemerschap als gemene deler hebben.

Padel is van oorsprong afkomstig uit Mexico en de drie spelen daar met de architectuur, interieur en de kleuren van hun club goed op in. Het merk Padel NEXT is opgezet door een team van jonge, startende Amsterdammers die allemaal hun eigen expertise hebben. Kijkend naar datgene wat Padel NEXT te bieden heeft, kun je gerust spreken van een vruchtbare samenstelling.

"Clinics, tips en tricks, onderlinge partijen, eten en drinken; bij Padel NEXT kregen we het allemaal"

Hester Adema, RSM Audit, Tax, Consulting

Samenwerking met Amsterdamse kunstenaars

Zoals Hester Adema al aangaf, hecht Padel NEXT waarde aan de kunst. Omdat het bedrijf zelf ook creatief is, werkt het graag samen met Amsterdamse kunstenaars. Alles om de locatie nog unieker te maken dan hij al is. De designs op muren wisselen elkaar in hoog tempo af waardoor de plek zich continu blijft evolueren.

Foto: Padel NEXT

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws

tracking pixel