Advertorial van Fruit Today

Advertorial Vitaliteit

Gezond personeel? De helpende hand van Fruit Today

Onder de noemer “Fruit Today’ bieden Rob Vaneman en Lyna Kant fruitpakketten voor bedrijven. Werknemers én werkomgeving gezonder maken, dat is het idee. Het tweetal denkt mee met ondernemers in coronatijd en biedt ook een budgetpakket. Nieuw zijn de persoonlijke fruitpakketjes voor thuiswerkende medewerkers.

Van onze redactie 23 september 2020

Fruit today kantoor personeel gezond

Wil je ook vers fruit voor je personeel? Hier vind je meer informatie én kun je het gelijk bestellen.

Rob Vaneman heeft verstand van fruit, het is zijn werk en zijn passie. Samen met Dennis en Marcel runt hij familiebedrijf Het Fruitpaleis in Ter Aar. Lyna Kant houdt van fruit, en heeft er nu ook haar werk van gemaakt. Ze staat voor service en gastvrijheid en werkt veel met ondernemers.

Rob bedacht dat fruit kan helpen bedrijven en medewerkers gezond te houden. Lyna was meteen enthousiast, ze ontwikkelde samen met Rob de formule van Fruit Today en is het aanspreekpunt voor de bedrijven.

Gezondheid bevorderen

Het tweetal is in maart begonnen met hun nieuwe concept. Onder het motto ‘Did you have your fruit today’ wordt de gezondheid bevorderd en dat leidt weer tot meer werkplezier, betere productiviteit en minder ziekteverzuim.

,,De coronatijd heeft het nog belangrijker gemaakt om goed voor elkaar en voor je medewerkers te zorgen”, zegt Lyna. ,,Het aanbieden van fruit en fruitproducten levert een positieve bijdrage. Ondernemers hebben een hoop voor hun kiezen gekregen en zitten niet te wachten op nog meer gedoe. Ons fruit is niet ingewikkeld.”

Gemak op de zaak van de klant

De bedrijven hebben er geen omkijken naar, beaamt Rob. ,,Wij regelen alles. We hebben diverse pakketten, van budget tot uitgebreid. Altijd lekker gemengd fruit, naar wens aangevuld met verse groente- en fruitsalades en yoghurt met fruit. Dan zorgen wij voor een display, die je kan neerzetten op de zaak. Bij de uitgebreidere pakketten krijg je er een speciaal koelkastje bij. In alle gevallen geldt: bedrijfsfruit is fiscaal aantrekkelijk, want onbelast.”

Nu na de vakantieperiode bedrijven weer opstarten, neemt de vraag naar de fruitpakketten toe. Rob en Lyna zien niet alleen belangstelling voor de vaste pakketten, maar ook voor maatwerk. ,,Omdat het thuiswerken langer doorgaat, denken we mee met bedrijven die ook hun thuiswerkende medewerkers willen ondersteunen met bedrijfsfruit. Dat doen we met persoonlijke fruitpakketjes, die het bedrijf zelf kan aanbieden aan de thuiswerkers.“

Wil je ook vers fruit voor je personeel? Hier vind je meer informatie én kun je het gelijk bestellen.