Aangeboden door Sports Gift Card

Branded Content Vitaliteit

Sports Gift Card, de cadeaukaart die deze winter meerdere doelen dient

Een leadgenerator voor de complete sportbranche. Dat is hoe de oprichters van Sports Gift Card B.V. hun cadeaukaart omschrijven. En daar is geen woord aan gelogen. De ontvanger kan de kaart bij steeds meer (online) retailers inleveren om bijvoorbeeld bokshandschoenen of een padelracket te halen, maar ook bij een locatie als SnowWorld of één van de vele schaatsbanen in Nederland. Een perfect eindejaarsgeschenk voor medewerkers nu de winter zijn intrede maakt en lichaamsbeweging achterblijft.

Robbert Daalder 6 december 2021

Sportgiftcard Bart van Schijndel 02

Bart van Schijndel (rechts) en Jeroen de Fost van Sports Gift Card. Foto's: Jeroen Appels/Van Assendelft

Een kerstpakket vol ongezonde versnaperingen in een periode waarin van genoeg bewegen meestal geen sprake is. Je zou toch denken dat de meeste ondernemers vitaliteit onder hun personeel hoog in het vaandel hebben staan. Toch zijn er nog altijd voldoende werkgevers die zich laten verleiden tot hetgeen dat hierboven beschreven staat. Om daar verandering in te brengen, door werkgevers en dus ook hun medewerkers iets uitdagenders te bieden, lanceerden Stephan Tieleman en medeoprichter Bart van Schijndel de Sports Gift Card.

Klanten met Sports Gift Card stimuleren om te bewegen

,,We leven in een wereld waarin gezond eten, genoeg sporten en voldoende ontspanning belangrijker wordt gevonden dan ooit”, vertelt Van Schijndel. ,,Met de Sports Gift Card dragen we daar aan bij. Wij willen onze klanten stimuleren om te bewegen. En inderdaad, vooral na de feestdagen voelt men die behoefte erg sterk. Wij denken dat het ontzettend fijn is om aan die behoefte te kunnen voldoen middels een activiteit die je anders misschien niet zo snel zou kiezen.”

Het brede scala aan Sports Gift Card-acceptanten

De Sports Gift Card, die in waarde kan variëren van 5 tot 150 euro, heeft een breed scala aan acceptanten. Sport 2000, DAKA, Vitaminstore, Skydive Roosendaal en IceKart Rucphen; het is zomaar een greep uit de vele bedrijven die hun naam aan de nieuwe cadeaukaart hebben verbonden. Zoals gezegd kan de ontvanger zijn cadeaukaart ook verzilveren op de schaatsbaan, een plek die juist nu de winterkriebels aanwakkert en ook nog eens bijdraagt aan de vitaliteit.

Dennis van Rijswijk is voorzitter van de Vereniging van Kunstijsbanen Nederland (VKN) en legt uit waarom zijn club in zee is gegaan met de Sports Gift Card. ,,Schaatsen is nationaal erfgoed, dat niet alleen wij als kunstijsbanen koesteren. Ruim vijf miljoen Nederlanders binden jaarlijks de schaatsen onder. De één incidenteel, de ander met grote regelmaat. Wat is er dan mooier dan een cadeaukaart die met deelname van alle ijsbanen de schaatssport een warm hart toedraagt?”

Schaats Cadeaukaart: mes snijdt aan twee kanten

,,We hebben zelfs een aparte Schaats Cadeaukaart gelanceerd omdat het mes in de vorm van een zo’n kaart aan twee kanten snijdt”, vervolgt Van Rijswijk. ,,Terwijl wij op deze manier meer bezoekers trekken, geniet de consument van ons kunstijs. De cadeaukaart is ideaal om te geven en super om te krijgen. Bijvoorbeeld om er met het hele gezin een gezellig én gezond uitje van te maken.”

Wat voor Van Rijswijk en de VKN geldt als argument om zich aan te sluiten bij Sports Gift Card, kan net zo goed een reden zijn voor retailers of andere ondernemers in de sportbranche. De huidige coronamaatregelen zorgen bovendien voor een grote noodzaak tot bewegen. Hoewel het in de avonden niet mogelijk is om te sporten, is er voorafgaand aan – of misschien zelfs wel tijdens – de werkdag ruimte voor beweging.

De Sports Gift Card is onder andere te koop bij Primera, Jumbo, Plus en Coop of via de website sports-giftcard.com

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Sports Gift Card of partner worden, mail dan naar info@sports-giftcard.com of bel direct met Jeroen de Fost via 06-52050122.