Video Vitaliteit

Tunga Talks (2): ondernemer Barbara Kerstens maakt ons land gezonder

In de podcast- en videoserie Tunga Talks spreekt Ernesto Spruyt, initiatiefnemer en eigenaar van het IT-staffing en outsourcingbedrijf Tunga, met collega-ondernemers. Dat leidt tot inspirerende en openhartige verhalen. Dit keer gaat hij in gesprekt Barbara Kerstens, mede-ondernemer in Stichting Voeding Leeft, dat leefstijlbehandelingen biedt voor chronische ziektes als diabetes type 2, reuma en MS.

Presentatie: Ernesto Spruyt 10 maart 2021

Tunga Talks Barbara Ernesto

Barbara Kerstens bij Ernesto Spruyt in de Tunga Talks-studio.

Samen met haar zeer toegewijde team en collega's heeft Barbara Kerstens de afgelopen jaren bewezen dat diabetes type 2 wel degelijk om te keren is, iets wat heel recent nog voor onmogelijk werd gehouden. Kerstens vertelt in deze tweede aflevering van Tunga Talks over hoe Voeding Leeft dat voor elkaar heeft gekregen en hoe ze daarbij te werk gaan.

Leefstijlprogramma’s voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren

Voeding Leeft ontwikkelt en exploiteert samen met wetenschappers, artsen en andere professionals leefstijlprogramma’s voor iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren. ,,Want als je weet wat je echt voedt, vind je het beste voor je lijf en leven'', zo bepleit de stichting. ,,Ik word enorm blij van de voortgang en impact die we maken bij de mensen voor wie we dit doen'', aldus de ondernemer, programmamaker en verhalenmaker.

Wie is Ernesto Spruyt?

Ernesto Spruyt is initiatiefnemer en eigenaar van het succesvolle IT-staffing en outsourcingbedrijf Tunga. Daarnaast begeleidt hij al jaren startups en corporate innovatiemanagers via onder andere Growth Class, YES!Delft en Google Launchpad. Bedrijven helpen om nieuwe paden te bewandelen is altijd de rode draad in zijn avontuurlijke carrière geweest.

Het is ook de aanleiding voor Spruyt geweest om te starten met met Tunga Talks. Dat 'Tunga' staat voor avontuur. De ondernemer wil via de podcasts graag avonturen van ondernemers delen: de reis die het ondernemerschap met zich meebrengt. Dat wil zeggen: inclusief de pieken, maar de talks zijn ook openhartig over de dalen.

Wil je meer avonturen horen van en over ondernemers met een bijzonder verhaal? Abonneer je dan hier op de podcasts, of via Spotify of Apple Podcast.

Lees ook: Tunga Talks (1): Remco Beekman over de lessen van zijn faillissement

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.